fbpx

Wat me opvalt als moeders bij me komen om ze te helpen met het opzetten en runnen van hun bedrijf is dat de juiste mindset, strategie, bereidheid tot investeren (in tijd en geld) en implementatiekracht ontbreken.

Misschien ken je het wel…

…in risico’s denken is zoveel makkelijker dan kansen zien en op je gevoel vertrouwen.

…af en toe eens een webinar kijken, verlekkerd kijken hoe anderen het doen is zoveel makkelijker dan investeren in jezelf en een plan bedenken om jouw authentieke bedrijf neer te zetten.

…afwachten, af en toe een ideetje uitwerken er niet volledig voor gaan is zoveel makkelijker dan het heft in eigen handen nemen, bereidt zijn alles te leren wat je nog moet leren, stap voor stap werken aan de elementen van jouw bedrijf en zo jouw droom realiseren!

De meeste moeders die het niet lukt om de stap te zetten en hun ambities waar te maken met hun eigen bedrijf, hebben hulp nodig bij het verhogen van hun zelfvertrouwen, inzicht in wat hen uniek maakt, het ontdekken van hun passies, timemanagement, beter voor zichzelf zorgen, de juiste positionering kiezen, het juiste aanbod creëren, het ontwikkelen en uitvoeren van een marketing- en communicatiestrategie, kennis van financiën, investeren in de juiste mindset en het regelen van de praktische zaken wat resulteert in een mooi, authentiek, serieus bedrijf.

En juist omdat het zelfvertrouwen, het inzicht en het overzicht ontbreekt, lukt het maar niet om lef en moed te tonen wat zo nodig is om met jouw bedrijf deze wereld een stukje mooier te maken én de felbegeerde vrijheid, flexibiliteit en balans te ervaren.

Dit is zo herkenbaar, maar hoe ga ik het dan wel voor elkaar krijgen? Hoor ik je denken…

Zou je niet veel liever willen dat je leiderschap, verantwoordelijkheid, moed en lef toont om nu eindelijk te gaan bereiken wat je al zo lang wilt. Dat je in jezelf gelooft en dat je je droom gaat realiseren voor te investeren in jezelf en in persoonlijke groei.

Dat je gaat realiseren en accepteren dat ook jij maar een mens bent met al je kennis, vaardigheden en capaciteiten, maar dat je ook niet alles weet en dus op sommige punten hulp nodig hebt. Want stilstaan betekent achteruitgang. Jij staat aan het roer van jouw leven en je zult zelf het heft in handen moeten nemen.

Dat is nou precies waarom ik mijn programma Moms in Business heb ontwikkeld

Hard skills, soft skills en het moederschap integreren in jouw onderneming!

Hard skills
Al de zakelijke kennis die je nodig hebt om een ideaal bedrijf vorm te geven en te runnen op een manier die bij jou past en waarmee jij inkomen genereert.

Soft skills
Jouw persoonlijke en sociale vaardigheden die nodig zijn om je te focussen op je doelen, om resonerend te communiceren met jouw klanten, goed voor jezelf te zorgen en die je helpen om veerkrachtig te reageren op alles wat er komt kijken bij het ondernemen.

Moederschap
Effectief en efficiënt je tijd weten te managen, zodat je de voor jou ideale balans bereikt tussen je gezin, de rest van je privéleven, jezelf én  je bedrijf!

Om van een moeder met ambities naar een ambitieuze moeder met haar authentieke bedrijf te groeien, moet je de volgende 10 stappen doorlopen:

  • Stap 1

Krijg inzicht in wat jou uniek maakt en wat jij de wereld te bieden hebt! Als je dit inzicht eenmaal hebt, groeit je zelfvertrouwen gigantisch!

  • Stap 2

Ga bij jezelf te raden wat je nu echt leuk vindt om te doen. Wat jouw passies zijn en wat jij belangrijk vindt in je leven. Je leeft maar één keer. Haal het beste eruit!

  • Stap 3

Leer effectief en efficiënt met je tijd om gaan, zodat je niet geleefd wordt maar zelf in de regie bent! Jij bepaalt hoe je de tijd wilt verdelen tussen werk en privé!

  • Stap 4

Leer beter voor jezelf zorgen! Een moeder met genoeg energie, kan de hele wereld aan!

  • Stap 5

Krijg inzichtelijk voor welke klanten jij graag wilt werken. Wie zijn de klanten waar jij energie van krijgt en die je graag betalen voor je product of dienst.

  • Stap 6

Bedenk goed hoe je jouw aanbod onweerstaanbaar en passend voor je ideale klant maakt. En uiteraard moet jouw product een samenkomst zijn van datgene wat jij leuk vindt om te doen en waar jij uniek in bent.

  • Stap 7

Maak magnetiserende content voor jouw ideale klant en wees daar zichtbaar mee, door marketing en sales vanuit je hart aan te vliegen!

  • Stap 8

Zorg dat je je verdiept in de cijfers van je bedrijf, zodat je weet aan welke knoppen jij kunt draaien. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid 😉

  • Stap 9

Ruim al die beren uit de weg die jouw persoonlijke groei in de weg staan. Een positieve grow-mindset is key voor een succesvolle ondernemer!

  • Stap 10

Regel alle zaken die komen kijken bij het opzetten en slim runnen van je bedrijf. Kennis en het systematiseren van bepaalde bedrijfsactiviteiten nemen je heel veel werk uit handen en besparen tijd en dus ook geld!

Voel je niet overweldigd als je nu denkt: “Wow Paula, dit is precies wat ik wil om mijn business eindelijk op te zetten of precies zo te gaan runnen, maar waar begin ik?”

In plaats daarvan, zet je mindset goed en zeg, ik ga er gewoon voor! Het allerbelangrijkste in het ondernemen is een positieve, groei mindset! Het wordt tijd om uit de ‘afwacht-modus’ te stappen en het heft in eigen handen te nemen. Investeer in jezelf, jij bent de pilaar van je bedrijf. En bouw op die solide fundering verder aan je bedrijf, met een passende strategie die je stap voor stap implementeert.

Het wordt tijd om in actie te komen en de regie over jezelf en jouw business te pakken en te gaan staan voor jouw visie en de dingen die er écht toe doen! Ook jij kunt deze stappen zetten.

Wil jij ook meer vrijheid, flexibiliteit en balans met je eigen bedrijf?

Vraag dan hier het e-book
"In 10 stappen een Mom in Business"
 aan!
Ik wil ook tips ontvangen over het moederschap & ondernemen
& ontvang NU het e-book cadeau!

Geen spam! En je kunt je op ieder moment uitschrijven onderaan iedere mail.
Uiteraard borg ik je privacy. Kijk hier voor mijn Privacy Statemenen Algemene Voorwaarden

Wat anderen over mij en Moms in Business zeggen!

x

Kies zelf jouw gebruikservaring!
Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie laten zien via video's en social media.
Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacy statement.

Ik accepteer Ik weiger Privacy statement