fbpx

Wie ben ik?

Na een paar maanden ondernemerschap als personal coach, volgde ik marketingtrainingen en leerde ik specifiek hoe ik online marketing vanuit mijn hart kan toepassen. Ik ontdekte al gauw hoe ik mijn missie en talenten verder kon aanscherpen op weg naar mijn ideale klant: ambitieuze (startende) moeders helpen  een authentiek en winstgevend bedrijf op te zetten en te laten groeien!

In het ondernemersprogramma Moms in Business pas ik alles wat ik heb geleerd toe, zodat ook jij met jouw ideale bedrijf vrijheid, flexibiliteit en balans kunt realiseren!

Het kan namelijk ECHT!

Kwaliteit staat bij mij voorop! Zodat jij weet dat je werkt met een kwalitatief goede coach. Ik neem mijn eigen ontwikkeling en professionalisering serieus. Niet voor niets ben ik aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde voor BeroepsCOaches.

Gelukkig getrouwd met Wouter en trotse moeder van onze drie kinderen: Hugo, Amarins en Femke én trotse eigenaar van Paula Snippe Coaching.

Na mijn studie macro-economie ben ik in 2005 gaan werken in de financiële sector. Hier heb ik ruim 11 jaar gewerkt in verschillende functies. Van conjunctuuranalist, tot branche en sectorspecialist bedrijven, tot programmamanager voor raden van commissarissen op het gebied van strategie en governance. Ik heb heel wat bedrijfsplannen en ondernemers gezien en leerde wat nodig is voor het runnen van een succesvol bedrijf.

Ik kreeg volop kansen en een mooie, maar veeleisende carrière lag voor me. Inmiddels was ik een gezin rijker en deed zich ook voor mij de uitdaging voor hoe mijn gezin en carrière in balans te houden, zonder daarbij mezelf uit het oog te verliezen. Toen werd het voor mij tijd om het roer om te gooien. Ik verliet de financiële sector en ben mijn hart en intuïtie gaan volgen; dertigers helpen om balans in hun leven én hun ambities te verenigen. Een stap die ik niet zomaar nam. Ook ik zag beren op de weg en zat vast in mijn eigen overtuigingen. Doordat ik overspannen thuis kwam te zitten, wist ik dat het nu tijd was om mijn hart te gaan volgen. En wat ben ik blij en dankbaar dat ik die stap heb gezet!

Ik wilde groeien! Ik volgde trainingen van een business coach en leerde zo mijn eigen bedrijf vormgeven. Tegelijkertijd volgde ik de 16 maanden durende opleiding tot Volwassenencoach (tevens basisopleiding tot psychotherapeut). Hier leerde ik  o.a. oplossingsgericht te coachen en vulde ik mijn rugzak met verschillende methodieken, theorieën en oefeningen. En als kers op de taart, in deze prachtige periode van groei, werd ik moeder van ons derde kind: Femke!

 

Lessinglaan 105
3533 AV  Utrecht
info@paulasnippe.nl

KvK-nummer
69646996
btw-nummer
NL001994364B65

x

Kies zelf jouw gebruikservaring!
Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie laten zien via video's en social media.
Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacy statement.

Ik accepteer Ik weiger Privacy statement