fbpx

Wie ben ik?

Iedere dag ontdek ik verder hoe ik mijn missie en talenten verder kan aanscherpen om mijn bedrijf succesvoller te maken! Ik besteed veel tijd aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. En dit zal ik blijven doen, aangezien ik super leergierig, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, resultaatgericht en zeer gedreven ben.

Zo ben ik aan het onderzoeken of het mogelijk is te promoveren op het snijvlak van ondernemerschap, hoogbegaafde vrouwen/moeders, economische groei en landelijke welzijnstoename.

In steekwoorden ben ik:

analytisch – leergierig – resultaatgericht – doorzetter – empathisch – hoogsensitief – oermoeder – betrokken – loyaal – strateeg.

Ik houd van: mijn man, mijn kinderen, kamperen, ontwikkelen en creëren, nieuwe dingen leren, lezen, dansen, zwemmen, piano spelen, koffie drinken met vriendinnen, een wijntje op zijn tijd, bordspellen, familie en gezelligheid! 

Ik wil graag dat ambitieuze moeders ambitieus blijven! Je hebt immers niet voor niets gestudeerd! Dat je jouw dromen realiseert en dat je zelf ervaart dat het mogelijk is om die felbegeerde vrijheid, flexibiliteit en balans in je leven te hebben. Mijn kinderen waren bij de start en zijn nog steeds mijn grote inspiratiebron. Zij zijn de drijvende kracht achter Paula Snippe Coaching!

Mijn expertise ligt bij het beste in anderen boven halen. De rode draad pakken, mensen stimuleren en inspireren.

Dit doe ik voornamelijk als ondernemerscoach, maar ook als loopbaan- en personal coach.

Kijk eens bij Moms in Business en Moms@Focus of neem contact met me op voor de mogelijkheden.

 

Ik noem mezelf een mompreneur: moeder en ondernemer. Ik ben gelukkig getrouwd met Wouter en trotse moeder van onze vier kinderen: Hugo, Amarins, Femke en Felix én trotse eigenaar van Paula Snippe Coaching. 

Na mijn studie macro-economie aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik in 2005 gaan werken in de financiële sector. Hier heb ik ruim 11 jaar gewerkt in verschillende functies. Van conjunctuuranalist, tot branche en sectorspecialist bedrijven, tot programmamanager voor raden van commissarissen op het gebied van strategie en governance. Ik heb heel wat bedrijfsplannen en ondernemers gezien en leerde wat nodig is voor het runnen van een succesvol bedrijf.

Inmiddels was ik een gezin rijker en deed zich ook voor mij de uitdaging voor hoe mijn gezin en carrière in balans te houden, zonder daarbij mezelf uit het oog te verliezen. Toen werd het voor mij tijd om het roer om te gooien. Ik verliet de financiële sector en ben mijn hart en intuïtie gaan volgen; moeders met ambitie helpen om ambitieus te blijven én een gelukkige moeder te zijn. Zodat zij vrijheid, flexibiliteit, toegevoegde waarde en balans in hun leven brengen!

Een stap die ik niet zomaar nam. Ook ik zag beren op de weg en zat vast in mijn eigen overtuigingen. Doordat ik overspannen thuis kwam te zitten, wist ik dat het nu tijd was om mijn hart te gaan volgen. En wat ben ik blij en dankbaar dat ik die stap heb gezet!

Ik wilde groeien! Ik volgde trainingen van businesscoaches en marketingtrainingen en leerde zo mijn eigen bedrijf vormgeven. Tegelijkertijd volgde ik de 16 maanden durende opleiding tot Volwassenencoach (tevens basisopleiding tot psychotherapeut). Hier leerde ik o.a. oplossingsgericht te coachen en vulde ik mijn rugzak met verschillende methodieken, theorieën en oefeningen. En als kers op de taart, in deze prachtige periode van groei, werd ik moeder van ons derde kind: Femke!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kwaliteit staat bij mij voorop! Zodat jij weet dat je werkt met een kwalitatief goede coach. Ik neem mijn eigen ontwikkeling en professionalisering serieus. Niet voor niets ben ik aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde voor BeroepsCOaches.

Lessinglaan 105
3533 AV  Utrecht
info@paulasnippe.nl

KvK-nummer
69646996
btw-nummer
NL001994364B65

x

Kies zelf jouw gebruikservaring!
Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie laten zien via video's en social media.
Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacy statement.

Ik accepteer Ik weiger Privacy statement