fbpx

Herken je dit?

 • Je zoekt een andere baan die echt bij je past
 • Waar jouw talenten tot uiting en verdere bloei komen
 • Je hebt het gevoel dat er veel meer in je zit, maar hoe realiseer je dat? Je hebt het tot nu toe nog niet in een baan gevonden
 • Je worstelt met de balans tussen prive en werk en hebt het gevoel overal tekort te schieten
 • Je wilt én een goede moeder voor je kinderen zijn én werk doen wat bij je past
 • Nu je moeder bent, kijk je anders tegen zaken aan. Je wilt graag werk doen dat je leuk vindt en waar je energie van krijgt
 • Oh ja, en dan is er nog de felbegeerde tijd voor jezelf. Maar dat is lastig naast je gezin en je werk
 • Je zit vast, wilt graag verder, maar weet niet hoe. Helder krijgen waar je goed in bent is al lastig. Je vraagt je af waar je eigenlijk goed in bent. Het maakt je onzeker
 • Je twijfelt over het starten van je eigen bedrijf. Zou het me lukken, past het bij mij?

Wat zou het voor jou betekenen als je…

…de ideale baan hebt, lekker in je vel zit, flexibiliteit en balans ervaart?

Je geniet van je gezin én hebt de voor jou ideale baan. Het past helemaal bij je. Je doet wat je leuk vindt, waar je energie van krijgt en waar jouw talenten liggen. Je werkt in een prettige omgeving, waar jouw bijdrage echt wordt gewaardeerd, waarin je helemaal tot je recht komt. En bovendien zit je lekker in je vel. Je weet precies wat nodig is om de balans te houden, goed in je vel te zitten en het moederschap en je werk te combineren op een manier waarop je zelfs energie overhoudt voor jezelf. Ja, dit kan ECHT!  

…mij als coach en mentor aan je zijde hebt?

Je hoeft het niet alleen te doen. Mijn expertise ligt op de juiste vragen stellen, goed luisteren, mensen doorgronden en in hun kracht zetten. Ik haal de rode draad uit jouw verhaal, enthousiasme, intuïtie en inhoud!

Ik ben doortastend, analytisch, resultaatgericht en empathisch. Met humor weet ik jou te laten groeien en weer full focus verder te ontwikkelen.

Door je de spiegel voor te houden, te begeleiden, al mijn tips en ervaringen met je te delen en bovenal vanuit mens tot mens!

Hoi, ik ben Paula Snippe

Business- en Loopbaancoach, Macro-econoom & Timemanagement specialist

 

 

Gelukkig getrouwd met Wouter en trotse moeder van onze vier kinderen: Hugo, Amarins, Femke en Felix én trotse eigenaar van Paula Snippe Coaching. 

Na ruim 11 jaar gewerkt te hebben in de financiële sector durfde ik het aan om mijn zekerheden op te zeggen en mijn eigen bedrijf te starten. Ik had altijd het gevoel dat er meer in mij zat dan dat er uitkwam. Heel frustrerend als je best wel ambitieus bent, een behoorlijk doorzettingsvermogen hebt en niet op je achterhoofd bent gevallen. In 2016 liep ik vast. Ik ging toen zelf naar een loopbaan- en ondernemerscoach. Ik besloot er daarna voor te gaan. Te gaan doen wat ik leuk vind, waar ik energie van krijg. Te werken wanneer, waar, hoe en met wie ik wil!

Ik weet dus als geen ander wat er voor nodig is om je hart te volgen, zekerheden op te zeggen, in balans te blijven met een jong gezin en je eigen bedrijf op te zetten en te runnen!

Ik wil graag dat ambitieuze moeders ambitieus blijven! Je hebt immers niet voor niets gestudeerd. Dat ze ervaren dat het mogelijk is om werk en privé dusdanig te combineren dat er nog genoeg energie overblijft voor jezelf !

Dat is precies waarom ik mijn Programma Moms@Focus heb ontwikkeld!

 


Moms @ Focus

Hét persoonlijk “ont- wikkel” programma waarmee je duidelijkheid schept over je loopbaanwensen

én werk en privé in balans brengt en houdt.

 

 

Ik heb veel mooie gesprekken mogen voeren. Met knappe en ambitieuze vrouwen die van hun gezin houden én van zichzelf!

 

Die graag van betekenis willen zijn voor zichzelf, voor een ander, voor deze wereld! Maar die worstelen HOE dit te doen.

 • HOE alle ballen hoog te houden.
 • HOE er voor je kinderen te zijn en ook jezelf niet tekort te doen.
 • HOE alles gedaan te krijgen in de dag, zonder helemaal uitgeblust op de bank te ploffen ‘s avonds.

 

Allemaal op zoek naar Focus, effectief en efficiënt met hun tijd omgaan, balans, op zoek naar zichzelf, op zoek naar wat ze leuk vinden en goed kunnen, op zoek naar hun passie, op zoek wat bij ze past in hun leven als ambitieuze moeder!

Nu kennen jullie mijn programma Moms in Business

Gericht op moeders die graag een eigen bedrijf willen starten of een her-focus willen aanbrengen in hun huidige bedrijf!

Velen van jullie werden enthousiast van de inhoud van Moms in Business, maar twijfelen of ze wel een eigen bedrijf willen. Misschien later, misschien ooit……Maar dat is nu nog niet aan de orde. Nu spelen bredere vragen, loopbaanvragen. Op zoek naar hun Focus!

En juist voor die vrouwen heb ik Moms @ Focus ontwikkeld!

Passie

Vanuit waarden, energie-gevers en WHY in het leven jouw passies ontdekken en centraal stellen.

Talenten

Jouw verhaal, talenten, ervaringen, vaardigheden en kennis maken jou uniek. Het maakt jou jou en daarmee onderscheidend van een ander. 

Timemanagement

Effectief en efficient met je tijd omgaan. Vanuit focus, doelen stellen, richting bepalen en resultaat behalen.

Balans

Je hebt de voor jou werkende balans gevonden tussen werk en prive, door tijd en flexibiliteit leidend te laten zijn.

 

Door deze 4 elementen te integreren, creëer je focus.

Met flexibiliteit, balans en concrete plannen als resultaat!

Hoe ziet het programma eruit?

In 8 weken gaan we werken aan het krijgen van FOCUS.

We beginnen met formuleren waar jij aan wilt werken en waar je over 8 weken wilt staan. Deze wensen maken we concreet door ze te vertalen in het stellen van doelen. Iedere week, iedere dag werk jij  aan het halen van jouw doelen.

Door stap voor stap te werk te gaan ontdekken we wie je bent, wie je wilt zijn, wat voor werk bij je past en wat voor jou een fijne balans is tussen werk en privé.

Vervolgens gaan we ervoor zorgen dat dit realiteit wordt en bouw je laag voor laag weer aan je toekomst. Wat voor werk past bij jou? Zodat jij verder kunt groeien en weer lekker in je vel zit en blijft!  

De start van het traject gaat in overleg, maar kan meestal vrijwel direct.

 

Programma onderdelen:

Professionele online Academie:

Je krijgt toegang tot de Moms @ Focus Academie, een professionele digitale leeromgeving waarin je via 4 modules met meer dan 30 lessen de stappen doorloopt.

Het is een logisch opgebouwd programma met praktische oefeningen, werkboeken, templates en krachtige video’s. Het Programma is een combinatie van een loopbaan- en personal coach traject.

Coachcalls:

Er zijn 3 online coach calls (in week 1, 3 en 8) van ieder 45 minuten.

De kern online EN veel persoonlijk contact

Heb je een vraag? Dan hoef je niet te wachten op de coachcall. Je kunt Paula al je vragen 24/7 stellen via een online platform (Slack). Paula is hier iedere werkdag aanwezig om jouw vragen te beantwoorden! Zo kun je altijd verder op het moment dat jij dat wilt. Je hebt zo zelf veel meer de regie in handen over je eigen proces.

 

Paula als je mentor/coach aan je zijde

Ik ben je toegewijde mentor en coach. Niet iemand die je controleert, maar een coach die je begeleidt in het proces, je de juiste handvatten geeft, je spiegelt, de rode draad zichtbaar maakt en het beste in je boven haalt. Ik sta aan je zijde bij het doorbreken van plafonds en blokkades. Paula is empathisch, resultaatgericht, analytisch en met oog voor het individu en haar ontwikkeling.

In week 6 van het programma heb je een 1:1 coachsessie met mij van 2 uur in Utrecht. Juist omdat hier de grootste transformatie plaatsvindt en ik de kracht van face-to-face super waardevol vind!

Moms @ Focus bestaat uit 4 modules: 

Module 1: Timemanagement

Effectief en efficiënt met je tijd om gaan. Een struikelblok voor velen. Vandaar dat je direct aan de slag gaat met het onder de knie krijgen van timemanagement. Doelen stellen, prioriteren en tot actie overgaan. En je krijgt ook inzicht in hoeverre jij focus aanbrengt en waardoor jij je laat afleiden. Goed timemanagement is essentieel voor focus en voldoening.

Module 2: Wees jezelf er zijn al anderen genoeg

In deze module kom je er aan de hand van 6 factoren achter waarin jij uniek bent. We gaan op zoek naar jouw talenten! En daar op verder onderzoeken we wat voor werk bij je past, wat voor omgeving en in welke setting. Doordat je dit beseft, groeit jouw zelfvertrouwen en de kracht om stappen te zetten. Deze module vormt een ankerpunt gedurende het hele programma.

 

Module 3: Waar jouw hart sneller van klopt

Weten wat je leuk vindt, wat jouw passies zijn en waarom en waarvoor jij de dingen doet in het leven EN dat combineren met wat jou uniek maakt, vormen de basis voor jouw loopbaan. Het werk dat jij leuk vindt om te doen en waar jij energie van krijgt en waarmee jij de wereld een stukje mooier maakt! En ja, iedereen heeft passies. Jij ook!

Module 4: Goed voor jezelf zorgen

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Als je in balans bent en goed in je vel zit, kun je het beste van jezelf geven. Op je werk, maar bovenal aan je gezin en aan jezelf! In deze module leer je hoe je goed voor jezelf zorgt en hoe je balans houdt, zeker als moeder met ambities die veel ballen hoog wilt houden!

 

Wat je krijgt:

 

 

Online training met 4 Modules

Meer dan 30 lessen. 

3 Coach calls

In week 1, 3 en 8 heb je  een online coachsessie met Paula.

1:1 Coachsessie

Een LIVE coachsessie van 2 uur in Utrecht met Paula.

Community voor dagelijks support

Paula is op werkdagen beschikbaar voor dagelijks support op al je vragen. 

Oefeningen en opdrachten

Het programma wordt ondersteund door oefeningen, werkboeken, templates en video’s.

Voel jij dat Moms @ Focus de juiste stap is voor jou?

 

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!

 

De investering in dit programma is € 1600,- excl. btw (of te voldoen in 3 termijnen van € 575,- excl. btw).

 

 

Voor wie?

Moms @ Focus is ideaal als je:

 • Vol ambitie zit en graag werk en gezin wil combineren op een prettige manier.
 • Een volgende stap in je loopbaan wilt zetten, maar hulp nodig hebt om duidelijk te krijgen wat die volgende stap voor jou is.
 • Misschien wel het ondernemerschap overweegt, maar twijfelt of het bij je past.
 • Worstelt met het maken van plannen en ze vervolgens ook uitvoeren.
 • Behoefte hebt aan hulp bij structureren, plannen, focussen en grenzen stellen.
 • Steun wilt van een ervaren, empatische en resultaatgerichte coach. 
 • Niet voor het halve werk gaat, maar op zoek is naar alles wat nodig is om het beste uit zichzelf te krijgen. Van passie naar werk, van diepgaande coachsessies tot praktisch handelen vanuit het hart.

” Leef vanuit je hart, met je voeten op de grond”

Fiscaal voordeel

Ben je ondernemer? Dan kun je dit programma als opleidingskosten boeken. Daarnaast kun je uiteraard de BTW aftrekken.

Ben je in dienst? Of neem je binnenkort afscheid van je werkgever? Veel werkgevers bieden een persoonlijk ontwikkelbudget of een outplacementbudget aan. Dit programma kan hier voor in aanmerking komen. Check wat mogelijk is bij jouw werkgever.

Wil je dit programma als particulier volgen? Dan kun je dit programma als scholingskosten opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting.

Neem voor de zekerheid altijd contact op met je boekhouder, werkgever of de belastingdienst om te kijken of dit in jouw geval mogelijk is.

Na het doorlopen van het programma heb jij:

 

 • Focus en weet je wat jouw volgende carrierestap is!

 • Flink geïnvesteerd in jezelf met levens-veranderende transformaties tot gevolg

 • Eindelijk jouw optimale balans tussen werk en privé 

 Wil jij weten of dit programma voor jou the next best step is?

 

Het lijkt me heel erg leuk om met je samen te werken!

Als je nog vragen hebt, laat het me weten!

 

 

 

Lessinglaan 105
3533 AV  Utrecht
06 295 37 000
info@paulasnippe.nl

KvK-nummer 69646996
btw-nummer NL001994364B65

x

Kies zelf jouw gebruikservaring!
Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie laten zien via video's en social media.
Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacy statement.

Ik accepteer Ik weiger Privacy statement