fbpx

Moms in Business

 

 

Het programma voor ambitieuze mompreneurs die een authentiek en winstgevend bedrijf willen

 

door hard skills, soft skills en het moederschap te integreren in het ondernemen!

 

 

Méér vrijheid, flexibiliteit en balans!

Vind je het lastig om de balans te vinden tussen je werk, je gezin, de rest van je privéleven en jezelf?  

Het blijft lastig om je werk te combineren met je gezin en ook nog genoeg tijd voor jezelf over te houden. Je gezin is belangrijk voor je, maar je wilt ook graag werk doen op een niveau dat bij je past. Je komt altijd tijd tekort, racet van hort naar her en aan het einde van de dag heb je nog niet voor elkaar gekregen wat je wilde doen. Ook vraag je je sterk af wat nu echt belangrijk is voor jou, wat je leuk vindt om te doen en waar je goed en uniek in bent. De balans is soms ver te zoeken, met stress, onrust en een gevoel van out of control zijn tot gevolg.

Wil je graag je eigen bedrijf starten, weet je nog niet goed waarin en kun je hierbij wel hulp gebruiken?

Je wilt graag je eindelijk je droom waarmaken en je eigen bedrijf starten! Maar je hebt nog zo veel vragen;

– eigenlijk wil je eerst weten waar jij energie van krijgt en wat bij je past

– je vraagt je af wat jouw onderscheidend vermogen zal zijn

– wat komt er allemaal kijken bij het starten van een bedrijf

– hoe ga je genoeg en vooral de juist klanten krijgen

– en durf je de sprong te wagen en bepaalde zekerheden op te geven?

 

Of loop je voor je gevoel vast in je bedrijf en moet het nu toch echt anders, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken?

Je bent al mompreneur, maar je wilt het anders! Een andere markt bedienen en/of andere producten en diensten aanbieden. Je twijfelt of de huidige vorm van je business wel de juiste is. Je wilt meer tijd overhouden voor je gezin en vraagt je af of veel zaken niet slimmer kunnen. Kortom, het is tijd voor een her-focus! Maar omdat je in je eigen wereldje zit, krijg je dat zelf niet voor elkaar. En dat is frustrerend!

Een gezin én werkambities waarmaken? Jazeker kan dat!

Door te investeren in de basis, en dat ben JIJ als mens, kom je erachter wat jou uniek maakt, wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt en hoe jij je tijd effectief en efficiënt kunt verdelen. De basis voor balans tussen werk en privé. Je weet dan werk en privé te integreren in jouw leven.

Op basis daarvan kan ook jij je eigen bedrijf bouwen of die felbegeerde her-focus aanbrengen door hard skills, soft skills en het mompreneurschap te integreren in het ondernemen en jouw onderneming! vanuit jouw authenticiteit een winstgevend bedrijf opbouwen!

En zo creëer je vrijheid, flexibiliteit en balans in jouw leven!

Wat zou het voor jou betekenen als je met jouw bedrijf die vrijheid, flexibiliteit en balans ervaart?

Wat zou het voor jou betekenen als je stap voor stap werkt aan het realiseren van deze droom en daarin begeleid wordt door iemand die deze stappen al kent?

Wat zou het voor jou betekenen als je leert:

 • Wat jou uniek maakt, zodat je je kunt richten op jouw verhaal en wat jij de wereld te bieden hebt. Onzekerheid is vanaf dan verleden tijd.
 • Jouw passie, wat jij leuk vindt in het leven en waar jij goed in bent boven tafel krijgen. Eigenlijk doorloop je een coachtraject op het gebied van zingeving. Omdat ik ervan overtuigd ben, dat dit de fundering van je bedrijf vormt.
 • Wat jouw ideale balans tussen werk en gezin is. Je leert grenzen stellen, nee-zeggen, en goed voor jezelf zorgen, zodat jij lekker in je vel zit!
 • Hoe je effectief en efficiënt met je tijd om kunt gaan? Je leert focus aan te brengen door o.a. doelen te stellen, te structureren en te plannen. 
 • Wie jouw ideale klant is, zodat je alleen werkt met diegenen waar jij energie van krijgt.
 • Met al jouw talenten een prachtig aanbod van producten en/of diensten neer te zetten waar klanten écht op zitten te wachten, zodat je het verschil gaat maken.
 • Hoe je de juiste prijs bepaalt en vraagt, zodat het goed voelt en je weet dat dit goed zit.
 • Hoe je online marketing vanuit je hart toepast en zo mega goed zichtbaar wordt en vanuit verbinding meer klanten krijgt.
 • Beschik je aan het einde van de training over een compleet bedrijfsplan, dat je zo kunt overhandigen aan een financier indien je een financiering nodig hebt.
 • Tackelen we je onzekerheid en al die andere beren op de weg, zodat jij voluit gaat en werkt aan een positieve business mindset gericht op groei.
 • Dat cijfers helemaal niet eng zijn, maar juist inzicht en overzicht bieden. Hierdoor worden financiën eigen, weet je waar je het over hebt en weet je aan welke knoppen je kunt draaien om winstgevend te zijn.
 •  Alles over de praktische zaken die je moet regelen. Denk aan belastingen, administratie, offreren en factureren etc.

“Volg je hart, want dat klopt”

 

 

Hi, ik ben Paula Snippe Gelukkig getrouwd met Wouter en trotse moeder van onze drie kinderen: Hugo, Amarins en Femke én trotse eigenaar van Paula Snippe Coaching. 

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben in de financiële sector durfde ik het aan om mijn zekerheden op te zeggen en mijn droom te realiseren: ambitieuze moeders helpen om mompreneur te worden OF zij die al hun eigen bedrijf hebben te helpen bij het her-focussen!  Zodat zij vrijheid, flexibiliteit en balans in hun leven realiseren!

Ik volgde de opleiding tot Volwassenecoach en tevens de basis opleiding tot psychotherapeut. Ik las alles wat los en vast zit over het ondernemen. Ik volgde verschillende ondernemingstrainingen, marketingtrainingen, businessclasses en leerde online marketing vanuit liefde toe te passen waardoor mijn bedrijf steeds verder groeit. Iedere dag ontdek ik verder hoe ik mijn missie en talenten verder kan aanscherpen om mijn droom te laten uitkomen!

Ik weet dus als geen ander wat er voor nodig is om je hart te volgen, zekerheden op te zeggen, in balans te blijven met een jong gezin en je eigen bedrijf op te zetten en te runnen! Zo zou ondernemen volgens mij moeten zijn: door hard skills, soft skills en het mompreneurschap te integreren in je business!

Ik wil graag dat ambitieuze moeders ambitieus blijven! Dat ze de wens van een eigen bedrijf realiseren en dat ze zelf ervaren dat het mogelijk is om die felbegeerde vrijheid, flexibiliteit en balans in je leven te hebben d.m.v. je eigen bedrijf! 

Dat is precies waarom ik mijn Moms in Business programma heb ontwikkeld!

 

Moms in Business

Hét businessprogramma voor ambitieuze mompreneurs die graag een authentiek en winstgevend bedrijf willen 

door hard skills, soft skills en het mompreneurschap te integreren in het ondernemen!

 

Hard skills

Al de zakelijke kennis die je nodig hebt om een ideaal bedrijf vorm te geven en te runnen op een manier die bij jou past en waarmee jij inkomen genereert.

Soft skills

Jouw persoonlijke en sociale vaardigheden die nodig zijn om je te focussen op je doelen, om resonerend te communiceren met jouw klanten, goed voor jezelf te zorgen en die je helpen om veerkrachtig te reageren op alles wat er komt kijken bij het ondernemen.

Mompreneurschap

Effectief en efficiënt je tijd weten te managen, zodat je de voor jou ideale balans bereikt tussen je gezin, de rest van je privéleven, jezelf én je bedrijf!

 

Door hard skills, soft skills en het mompreneurschap te integreren, creëer je een  authentiek en winstgevend bedrijf waarin je doet wat je leuk vindt en jij jouw ideale klant helpt met een fantastisch aanbod!

Met als resultaat dat jij vrijheid, flexibiliteit en balans ervaart.

 

 

Hoe ziet het programma eruit?

 

In 13 weken gaan we werken aan JIJ als mompreneur en aan JOUW ideale bedrijf. Het programma bestaat uit twee delen. Door stap voor stap te werken aan jezelf als mompreneur leggen we de fundering voor jouw authentieke bedrijf (deel 1). Vervolgens bouwen we laag voor laag jouw winstgevende bedrijf, zodat jij meer vrijheid, flexibiliteit en balans ervaart (deel 2).

Moms in Business bestaat uit:

Groepscalls

Iedere week (13x) vindt er een LIVE groepscall van 1,5 uur plaats waarin jij en je mede-deelnemers al je vragen aan mij kunnen stellen.

Community

Er is een community voor verdere support. Van de groep en van mij. Deze community deel je met de andere deelnemers waarin je met elkaar kunt sparren, ideeën kunt delen, elkaar kunt inspireren en natuurlijk vragen kunt stellen: aan mij en aan elkaar!

 

Professionele online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de professionele digitale leeromgeving waarin ik je meeneem in mijn 10 modules met meer dan 70 lessen om aan jezelf en aan jouw bedrijf te werken.

 1. Timemanagement
 2. Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg
 3. Waar jouw hart sneller van klopt
 4. Goed voor jezelf zorgen
 5. Jouw ideale klant
 6. Een passend en onweerstaanbaar aanbod
 7. Online marketing vanuit liefde
 8. Een winstgevend bedrijf
 9. Business Mindset
 10. Ready, set, go! (praktische zaken)

 

 

Mastermind

Een Live Mastermind dag (locatie Utrecht) in het tweede deel van het programma waarin we met elkaar over ieders business gaan brainstormen. Een dag waar de energie vanaf spat!

 

Mij als je mentor/coach aan je zijde

Ik ben je toegewijde mentor en coach. Niet iemand die je controleert, maar een coach die je begeleidt in het proces, je de juiste handvatten geeft en het beste in je naar boven haalt.

In deel 1 van het programma heb je een 1:1 coachsessie met mij van 2 uur. Juist omdat hier de grootste transformatie plaatsvindt!

Wat je krijgt:

 • Online training van 10 modules (meer dan 70! lessen) te volgen in een professionele leeromgeving
 • Wekelijkse LIVE groepscoaching
 • Een 1:1 coachsessie met Paula van 2 uur
 • Werkboeken, opdrachten, templates en formats om de stof direct toe te passen
 • Privé community voor dagelijks support
 • Live Mastermind dag
 • Max. 12 deelnemers i.v.m. grote persoonlijke aandacht

BONUS

Als je besluit mee te doen met het totaalprogramma krijg je toegang tot 2 bonussen:

 1. Je krijgt alle hulp en ondersteuning, zodat jij op het einde van het programma beschikt over een dijk van een BEDRIJFSPLAN
  inclusief FINANCIËLE  PROGNOSES 
  (t.w.v. €499,- excl. btw)
 2. Ik leer je hoe je je aanbod verkoopt, voordat je uren hebt zitten zwoegen op een prachtig aanbod waar misschien wel niemand op zit te wachten. Eerst klanten! Dit principe heet ook wel PRE-LAUNCHEN of Pre-sellen! (t.w.v. €199,- excl. btw)

Voor wie?

Moms in Business is ideaal voor de (ambitieuze) moeder die:

 • Vol ambitie zit, graag uitdagend werk heeft, maar ook lekker veel tijd met gezin wil doorbrengen.
 • Het ondernemerschap als de ultieme oplossing ziet van haar wensen.
 • Droomt van het opzetten van haar eigen bedrijf, maar opziet tegen alles wat daarbij komt kijken.
 • Al gestart is, maar nu eindelijk focus aan wil brengen of van richting wil veranderen.
 • Behoefte heeft aan hulp bij structureren, plannen, focussen en grenzen stellen.
 • Bereidt is te investeren in zichzelf: in je bedrijf, in je groei als mens en in jij als mompreneur!
 • Toegevoegde waarde wil leveren aan de wereld om zich heen.
 • Vrijheid wil ervaren in de breedste zin van het woord.
 • Steun wil van een ervaren ondernemerscoach en van een groep gelijkgestemden.
 • Niet voor het halve werk gaat, maar op zoek is naar alles wat nodig is om haar  ideale bedrijf te realiseren. Van strategie tot operationeel, van diepgaande coachsessies tot marketing vanuit het hart.
  Kortom, HET complete programma zoekt!

Voel jij dat Moms in Business de juiste stap is voor jou?

 

 

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of we een goede match zijn en

 

Moms in Business jou én jouw bedrijf in 13 weken naar the next level kan brengen.

 

“Turn your cant’s into cans and your dreams into plans”

Fiscaal voordeel

Ben je al ondernemer? Dan kun je dit programma als opleidingskosten boeken. Daarnaast kun je uiteraard de BTW aftrekken.

Ben je in dienst? Of neem je binnenkort afscheid van je werkgever? Veel werkgevers bieden een persoonlijk ontwikkelbudget of een outplacementbudget aan. Dit programma kan hier voor in aanmerking komen. Check wat mogelijk is bij jouw werkgever.

Wil je dit programma als particulier volgen? Dan kun je dit programma als scholingskosten opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting.

Neem voor de zekerheid altijd contact op met je boekhouder, werkgever of de belastingdienst om te kijken of dit in jouw geval mogelijk is.

Wat anderen over mij en Moms in Business zeggen!

Natascha Pelgrom

Het Kleurengebeuren

“Paula gaf me direct een goed en vertrouwd gevoel. Ik had meerdere businesscoaches bekeken, maar de klik voelde ik bij haar. Ook sprak het programma Moms in Business mij inhoudelijk erg aan, juist omdat het een totaalpakket is”

Moms in Business heeft me veel gebracht. Je gaat echt met jezelf aan de slag. Je gaat achterhalen wat je nou precies wilt, wie je wilt zijn, wat je echt leuk vindt, waar je blij van wordt en waar je uniek in bent. Daar sta je normaal nooit zo bij stil. Maar door dit wel te doen groei je gigantisch als persoon.

Het programma heeft een duidelijke opbouw! Door de manier waarop het programma is opgezet (de community, groepscalls, digitale leeromgeving) is Paula goed bereikbaar en reageert ze snel op vragen, zodat je gauw weer verder kunt. Verder denkt Paula echt met je mee en ze denkt in oplossingen, super fijn! Ook vond ik het erg fijn dat ik het programma in mijn eigen tijd kon volgen.

Moms in Business heeft er voor mij voor gezorgd dat ik weet wat ik echt leuk vind. Door het programma kwam ik iedere keer weer een stap verder in de goede richting. Mijn eigen programma krijgt steeds meer vorm en wordt steeds duidelijker, zo fijn!

Daarnaast groeit mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb zo veel geleerd. Stap voor stap kwam ik steeds verder. Door de drukte en de waan van de dag (kinderen/bedrijf) gunde ik mezelf hier geen aandacht voor. Dit heeft een positieve uitwerking op mij, mijn bedrijf en mijn omgeving!

Ik zou Moms in Business zeker aanraden aan ambitieuze moeders. De versnelling die het programma je geeft om van een idee een mooi en passend aanbod te maken is enorm. En daarnaast is het programma ook gewoon leuk om te volgen! De goede opbouw van het programma helpt daar echt bij. 
En de goede begeleiding van Paula vond ik echt top. Zeker het persoonlijke gesprek bij Paula is zeer waardevol.

Carla Van Heijningen

Fysiotherapeut, Fysiotherapie Van Heijningen

Jolien Fiegel

Burnoutmommy

Na het doorlopen van het programma heb jij:

 

 • Jouw authentieke en winstgevende bedrijf

 • Flink geïnvesteerd in jezelf met levens-veranderende transformaties tot gevolg

 • Eindelijk jouw optimale balans tussen werk en privé

” It always seems impossible, until it’s done!”

– Nelson Mandela –

 

Wij ambitieuze moeders beschikken over het vermogen om voor ons gezin én met ons bedrijf de wereld een stukje mooier te maken!

Vertrouw op jezelf en op het proces!

 

Lieve ondernemende groet,


Paula

 

 

Lessinglaan 105
3533 AV  Utrecht
06 295 37 000
info@paulasnippe.nl

KvK-nummer 69646996
btw-nummer NL176569315B01

x

Kies zelf jouw gebruikservaring!
Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie laten zien via video's en social media.
Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacy statement.

Ik accepteer Ik weiger Privacy statement