Moms in Business

 

 

Het programma voor ambitieuze mompreneurs die een authentiek en winstgevend bedrijf willen

 

door hard skills, soft skills en het moederschap te integreren in het ondernemen!

 

 

Méér vrijheid, flexibiliteit en balans!

Vind je het lastig om de balans te vinden tussen je werk, je gezin, de rest van je privéleven en jezelf?  

Het blijft lastig om je werk te combineren met je gezin en ook nog genoeg tijd voor jezelf over te houden. Je gezin is belangrijk voor je, maar je wilt ook graag fijn en inhoudelijk werk doen! Je komt altijd tijd tekort, racet van hort naar her en aan het einde van de dag heb je nog niet voor elkaar gekregen wat je wilde doen. Ook vraag je je sterk af wat nu echt belangrijk is voor jou, wat je leuk vindt om te doen en waar je goed en uniek in bent. De balans is soms ver te zoeken, met stress, onrust en een gevoel van out of control zijn tot gevolg.

Wil je graag je eigen bedrijf starten, weet je nog niet goed waarin en kun je hierbij wel hulp gebruiken?

Je wilt graag je eindelijk je droom waarmaken en je eigen bedrijf starten! Maar je hebt nog zo veel vragen;
– eigenlijk wil je eerst weten wat je echt goed kunt
– je vraagt je af waarin je je bedrijf wilt starten
– wat komt er allemaal kijken bij het starten van een bedrijf
– hoe ga je genoeg klanten krijgen
– en durf je de sprong te wagen en bepaalde zekerheden op te geven?

 

Of loop je voor je gevoel vast in je bedrijf en moet het nu toch echt anders, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken?

Je bent al mompreneur, maar je wilt het anders! Een andere markt bedienen en andere producten en diensten aanbieden. Je twijfelt of de huidige vorm van je business runnen wel de juiste is. Je wilt meer tijd overhouden voor je gezin en vraagt je af of veel zaken niet slimmer kunnen. Kortom, het is tijd voor een herfocus! Maar omdat je in je eigen wereldje zit, krijg je dat zelf niet voor elkaar. En dat is frustrerend!

Een gezin én werkambities waarmaken? Jazeker kan dat!

Door te investeren in de basis, en dat ben JIJ, kom je erachter wat jou uniek maakt, wat je leuk vindt en hoe je vervolgens de balans vindt tussen werk en privé.

Op basis daarvan kan ook jij je eigen bedrijf bouwen of die felbegeerde her-focus aanbrengen door hard skills, soft skills en het moederschap te verbinden in het ondernemen en jouw onderneming!

Wat zou het voor jou betekenen als je met jouw bedrijf die vrijheid, flexibiliteit en balans ervaart?

Wat zou het voor jou betekenen als je stap voor stap werkt aan het realiseren van deze droom en daarin begeleid wordt door iemand die deze stappen al kent?

Wat zou het voor jou betekenen als je leert:

 • Wat jou uniek maakt, zodat je je kunt richten op jouw verhaal en wat jij de wereld te bieden hebt. Onzekerheid is vanaf dan verleden tijd.
 • Jouw passie, wat jij leuk vindt in het leven en waar jij goed in bent boven tafel krijgen. Eigenlijk doorloop je een coachtraject op het gebied van zingeving. Omdat ik ervan overtuigd ben, dat dit de fundering van je bedrijf vormt.
 • Wat jouw ideale balans tussen werk en gezin is. Je leert grenzen stellen, nee-zeggen, en goed voor jezelf zorgen, zodat jij lekker in je vel zit!
 • Hoe je effectief en efficiënt met je tijd om kunt gaan? Je leert structuur aanbrengen, plannen, en al dat andere wat hoort bij adequaat timemanagement, zodat jij lekker veel tijd kunt doorbrengen met je gezin én je business runt.
 • Wie jouw ideale klant is, zodat je alleen werkt met diegenen waar jij energie van krijgt.
 • Met al jouw talenten een prachtig aanbod van producten en/of diensten neer te zetten waar klanten écht op zitten te wachten, zodat je het verschil gaat maken.
 • Hoe je de juiste prijs bepaalt en vraagt, zodat het goed voelt en je weet dat dit goed zit.
 • Hoe je online marketing vanuit je hart toepast en zo mega goed zichtbaar wordt en vanuit verbinding meer klanten krijgt.
 • Beschik je aan het einde van de training over een compleet bedrijfsplan, die je zo kunt overhandigen aan de bank indien je een financiering nodig hebt.
 • Tackelen we je onzekerheid en al die andere beren op de weg, zodat jij voluit gaat en werkt aan een positieve business mindset gericht op groei.
 • Dat cijfers helemaal niet eng zijn, maar juist inzicht en overzicht bieden. Hierdoor worden financiën eigen, weet je waar je het over hebt en weet je aan welke knoppen je kunt draaien om winstgevend te zijn.
 •  Alles over de praktische zaken die je moet regelen. Denk aan belastingen, administratie, offreren en factureren etc.

“Moed betekent angst voelen en toch je hart volgen”

 

 

Hi, ik ben Paula Snippe Gelukkig getrouwd met Wouter en trotse moeder van onze drie kinderen: Hugo, Amarins en Femke én trotse eigenaar van Paula Snippe Coaching. 

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben in de financiële sector durfde ik het aan om mijn zekerheden op te zeggen en mijn droom te realiseren: ambitieuze moeders helpen om mompreneur te worden OF zij die al hun eigen bedrijf hebben te helpen bij het her-focussen!  Zodat zij vrijheid, flexibiliteit en balans in hun leven ervaren!

Ik volgde de opleiding tot Volwassenecoach en tevens de basis opleiding tot psychotherapeut. Ik las alles wat los en vast zit over het ondernemen. Ik volgde verschillende ondernemingstrainingen, marketingtrainingen, businessclasses en leerde online marketing vanuit liefde toe te passen waardoor mijn bedrijf steeds verder groeit. Iedere dag ontdek ik verder hoe ik mijn missie en talenten verder kan aanscherpen om mijn droom te laten uitkomen!

Ik weet dus als geen ander wat er voor nodig is om je hart te volgen, zekerheden op te zeggen, in balans te blijven met een jong gezin en je eigen bedrijf op te zetten en te runnen! Zo zou ondernemen volgens mij moeten zijn: door hard skills, soft skills en het moederschap te integreren in je business!

Ik wil graag dat ambitieuze moeders ambitieus blijven! Dat ze hun dromen realiseren en dat ze zelf ervaren dat het mogelijk is om die felbegeerde vrijheid, flexibiliteit en balans in je leven te hebben d.m.v. je eigen bedrijf!

Dat is precies waarom ik mijn Moms in Business programma heb ontwikkeld!

 

Moms in Business

Hét businessprogramma voor ambitieuze mompreneurs die graag een authentiek en winstgevend bedrijf willen 

door hard skills, soft skills en het moederschap te integreren in het ondernemen!

 

Hard skills

Al de zakelijke kennis die je nodig hebt om een ideaal bedrijf vorm te geven en te runnen op een manier die bij jou past en waarmee jij inkomen genereert.

Soft skills

Jouw persoonlijke en sociale vaardigheden die nodig zijn om je te focussen op je doelen, om resonerend te communiceren met jouw klanten, goed voor jezelf te zorgen en die je helpen om veerkrachtig te reageren op alles wat er komt kijken bij het ondernemen.

Moederschap

Effectief en efficiënt je tijd weten te managen, zodat je de voor jou ideale balans bereikt tussen je gezin, de rest van je privéleven, jezelf én  je bedrijf!

 

Door hard skills, soft skills en het moederschap te integreren, word je een mompreneur met een authentiek en winstgevend bedrijf waarin je doet wat je leuk vindt en jij jouw ideale klant helpt met een fantastisch aanbod!

Met als resultaat dat jij vrijheid, flexibiliteit en balans ervaart.

 

Hoe ziet het programma eruit?

 

In 13 weken gaan we werken aan JIJ als mompreneur en aan JOUW ideale bedrijf. Het programma bestaat uit twee delen. Door stap voor stap te werken aan jezelf als mompreneur leggen we de fundering (deel 1). Vervolgens bouwen we laag voor laag jouw authentieke en winstgevende bedrijf, zodat jij meer vrijheid, flexibiliteit en balans ervaart (deel 2).

Je kunt ook alleen deelnemen aan deel 1 als je nog niet zeker weet of je een eigen bedrijf wilt starten, maar wel graag flink in jezelf wilt investeren en wilt ontdekken of het ondernemerschap bij je past. Na afloop kun je dan nog beslissen om ook deel 2 te volgen.

Moms in Business bestaat uit:

– De online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de professionele digitale leeromgeving waarin ik je meeneem in mijn 10 modules met meer dan 70 lessen om aan jezelf en aan jouw bedrijf te werken:

Deel 1

 1. Timemanagement
 2. Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg
 3. Waar jouw hart sneller van klopt
 4. Goed voor jezelf zorgen

Deel 2

 1. Jouw ideale klant
 2. Een passend en onweerstaanbaar aanbod
 3. Online marketing vanuit liefde
 4. Een winstgevend bedrijf
 5. Business Mindset
 6. Ready, set, go! (praktische zaken)

– Mij als je mentor/coach aan je zijde

Ik ben je toegewijde mentor en coach. Niet iemand die je controleert, maar een coach die je begeleidt in het proces, je de juiste handvatten geeft en het beste in je naar boven haalt.

 

In deel 1 van het programma heb je een 1:1 coach sessie met mij van 1,5 uur. Juist omdat in deel 1 de grootste transformatie plaatsvindt!

– De Groepscalls

Daarnaast zijn er 13 LIVE groepscalls van 1,5 uur lang waarin jij en je mede-deelnemers al je vragen aan mij kunnen stellen.

– De Community

Er is een community voor verdere support. Van de groep en van mij. Deze community deel je met de andere deelnemers waarin je met elkaar kunt sparren, ideeën kunt delen, elkaar kunt inspireren en natuurlijk vragen kunt stellen: aan mij en aan elkaar!

– De Mastermind

Een Live Mastermind dag (locatie Utrecht) in het tweede deel van het programma waarin we met elkaar over ieders business gaan brainstormen. Een dag waar de energie vanaf spat!

Wat je krijgt:

 • Online training van 10 Modules (meer dan 70! lessen) te volgen in een professionele leeromgeving
 • Wekelijkse LIVE groepscoaching
 • Een 1:1 coachsessie met Paula van 1,5 uur
 • Werkboeken, opdrachten, templates en formats om de stof direct toe te passen
 • Privé community voor dagelijks support
 • Live Mastermind dag
 • Max. 10 deelnemers i.v.m. grote persoonlijke aandacht

INVESTERING

Je investering voor Moms in Business deel 1 is €1600,- excl. btw. 
Mocht het je beter uitkomen om de investering in 2 termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. Je betaalt direct de eerste termijn van €850,- excl. btw en over drie weken de tweede termijn.

 

Je investering voor Moms in Business totaalprogramma is €2950,- excl. btw. 
Mocht het je beter uitkomen om de investering in 3 termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. Je betaalt direct de eerste termijn van €1050,- excl. btw, over een maand de tweede en over 2 maanden de derde termijn.

BONUS

Als je besluit mee te doen met het totaalprogramma krijg je toegang tot 2 bonussen:

 1. Je krijgt alle hulp en ondersteuning, zodat jij op het einde van het programma beschikt over een dijk van een BEDRIJFSPLAN
  inclusief FINANCIËLE  PROGNOSES 
  (t.w.v. €499,- excl. btw)
 2. Ik leer je hoe je je aanbod verkoopt, voordat je uren hebt zitten zwoegen op een prachtig aanbod waar misschien wel niemand op zit te wachten. Eerst klanten! Dit principe heet ook wel PRE-LAUNCHEN of Pre-sellen! (t.w.v. €199,- excl. btw)

MOMS IN BUSINESS TOTAALPROGRAMMA

€2950,- EXCL. BTW

MOMS IN BUSINESS PROGRAMMA*DEEL 1

€1600,- EXCL. BTW

Voor wie?

Moms in Business is ideaal voor ambitieuze moeders die:

 • Vol ambitie zit, graag wilt (blijven) werken, maar ook lekker veel tijd met je gezin wilt doorbrengen.
 • Het ondernemerschap als de ultieme oplossing ziet van jouw wensen.
 • Droomt van het opzetten van je eigen bedrijf, maar opziet tegen alles wat daarbij komt kijken.
 • Al gestart bent, maar nu eindelijk focus aan wilt brengen of van richting wilt veranderen.
 • Behoefte hebt aan hulp bij structureren, plannen, focussen en grenzen stellen.
 • Bereidt bent te investeren in jezelf: in je bedrijf, in je groei als mens en in jij als mompreneur!
 • Toegevoegde waarde wilt leveren aan de wereld om je heen.
 • Vrijheid wilt ervaren in de breedste zin van het woord.
 • Steun wilt van een ervaren ondernemerscoach en van een groep gelijkgestemden.
 • Niet voor het halve werk gaat, maar op zoek bent naar alles wat je nodig hebt om jouw droombedrijf te realiseren. Van strategie tot operationeel, van sales tot diepgaande coachsessies. Kortom, HET complete programma zoekt!

Voel jij dat dit de juiste stap is voor jou?

 

Wacht dan niet langer!

 

Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken of we een goede match zijn en

 

Moms in Business jou én jouw bedrijf in 13 weken naar the next level kan brengen.

 

Fiscaal voordeel

Ben je al ondernemer? Dan kun je dit programma als opleidingskosten boeken. Daarnaast kun je uiteraard de BTW aftrekken.

Ben je in dienst? Of neem je binnenkort afscheid van je werkgever? Veel werkgevers bieden een persoonlijk ontwikkelbudget of een outplacementbudget aan. Dit programma kan daartoe in aanmerking komen. Check wat mogelijk is bij jouw werkgever.

Wil je dit programma als particulier volgen? Dan kun je dit programma als scholingskosten opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting.

Neem voor de zekerheid altijd contact op met je boekhouder, werkgever of de belastingdienst om te kijken of dit in jouw geval mogelijk is.

Wat anderen over mij en Moms in Business zeggen!

Natascha Pelgrom

Het Kleurengebeuren

Jolien Fiegel

Burnoutmommy

Na het doorlopen van het programma heb jij:

 

 • Jouw authentieke en winstgevende bedrijf

 • Flink geïnvesteerd in jezelf met levens-veranderende transformaties tot gevolg

 • Eindelijk jouw optimale balans tussen werk en privé

MOMS IN BUSINESS TOTAALPROGRAMMA

€2950,- EXCL. BTW

MOMS IN BUSINESS PROGRAMMA*DEEL 1

€1600,- EXCL. BTW

” It always seems impossible, until it’s done!”

– Nelson Mandela –

 

Wij ambitieuze moeders beschikken over het vermogen om voor ons gezin én met ons bedrijf de wereld een stukje mooier te maken!

Vertrouw op jezelf en op het proces!

 

Lieve ondernemende groet,


Paula

 

 

Lessinglaan 105
3533 AV  Utrecht
06 295 37 000
info@paulasnippe.nl

KvK-nummer 69646996
btw-nummer NL176569315B01

x

Kies zelf jouw gebruikservaring!
Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie laten zien via video's en social media.
Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacy statement.

Ik accepteer Ik weiger Privacy statement