fbpx
Moms in Business

 

 

Hét Businessprogramma 

 

Voor ondernemende moeders die graag vanuit hun authenticiteit een winstgevend bedrijf opbouwen
door hard skills, soft skills en het mompreneurschap te integreren in het ondernemen!

Vind je het lastig om de balans te houden tussen werk en je gezin?  

Het blijft lastig om je werk te combineren met je gezin en ook nog genoeg tijd voor jezelf over te houden. Je gezin is belangrijk voor je, maar je wilt ook graag werk doen op een niveau dat bij je past.

Je komt altijd tijd tekort, racet van hort naar her en aan het einde van de dag heb je nog niet voor elkaar gekregen wat je wilde doen. Ook vraag je je sterk af wat nu echt belangrijk is voor jou, wat je leuk vindt om te doen en waar je goed en uniek in bent. De balans is soms ver te zoeken, met stress, onrust en een gevoel van out of control zijn tot gevolg.

Wil je graag je eigen bedrijf starten en kun je hierbij wel hulp gebruiken?

Je wilt graag eindelijk je eigen bedrijf starten! Maar je hebt nog zo veel vragen. Waar moet ik allemaal aan denken en hoe doe ik dat dan? Vragen als;

– hoe krijg ik klanten en vooral de juiste klanten voor mij?

– je vraagt je af wat jouw onderscheidend vermogen is?

kan ik het wel en ben ik wel een goede ondernemer?

-hoe zorg ik ervoor dat ik kan leven van mijn bedrijf, hoe krijg ik mijn bedrijf winstgevend?

 

Of loop je voor je gevoel vast in je huidige bedrijf en moet het nu echt anders!

Je bent al onderneemster, maar je wilt het anders! Je wilt meer en/of andere klanten en meer van betekenis kunnen zijn. Misschien zelfs een andere markt bedienen en/of andere producten en diensten aanbieden. Je twijfelt of de huidige vorm van je business wel de juiste is.

Ook wil je meer tijd overhouden voor je gezin en je vraagt je af of veel zaken niet slimmer kunnen. Kortom, het is tijd voor een her-focus! Maar omdat je in je eigen wereldje zit, krijg je dat zelf niet voor elkaar. En dat is frustrerend!

Een gezin én een bedrijf succesvol combineren? Jazeker kan dat!

Door te investeren in de basis, en dat ben jij – de ondernemer -, krijg je helder wat jou authentiek maakt. Wie ben jij en wie wil jij zijn? Als ondernemer en met jouw onderneming! 

Op basis daarvan kan ook jij je eigen bedrijf opbouwen of die her-focus aanbrengen door de nodige hard skills, soft skills en het mompreneurschap te integreren in het ondernemen!

Vanuit jouw authenticiteit een winstgevend bedrijf opbouwen!

Dat is de route. Via méér energie, klanten en winst naar méér vrijheid, flexibiliteit en balans!

Wat zou het voor jou en jouw bedrijf betekenen als je…

…vrijheid, flexibiliteit en balans ervaart?

Je zit lekker in je vel en bruist van de energie. Je geniet volop van je gezin en van het voor jou ideale bedrijf waarmee jij het verschil maakt. Je werkt met wie je wilt, waar je wilt, hoe je wilt, wanneer jij wilt en bovenal doe je wat jij het allerleukste vindt om te doen. Het past helemaal bij je én je kunt er goed van leven en daardoor ook jouw gezin het beste geven.

…een stappenplan zou hebben om daar te komen?

Zodat je weet dat je gestructureerd en vol focus de juiste stappen in de juiste volgorde zet. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden, maar volgt een bewezen plan waarmee succes gegarandeerd is. Door deze stappen toe te passen staan jij als ondernemer en jouw bedrijf als een huis. Je weet precies wat je moet aanpakken en hoe je dat moet doen! Gereed om verder te groeien naar het next level en zo nog meer impact te maken. 

…mij als coach en mentor aan je zijde hebt?

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben macro-econoom, heb ruime ervaring in de financiële sector en als coach. Ik haal het beste in jou als ondernemer boven en begeleid je gedurende het proces. Waarin ik jou je hart laat volgen en daarbij je hoofd laat gebruiken! 

Met respect voor jou, met de intentie om jou te laten groeien en samen met jou aan een winstgevend bedrijf te bouwen. 

Door je de spiegel voor te houden, te begeleiden, al mijn tips en ervaringen met je te delen en bovenal vanuit mens tot mens!

Turn your cant’s into cans and your dreams into plans”

Hi, ik ben Paula Snippe

Business-, Loopbaan- en Personalcoach & Macro-econoom

 

 

Gelukkig getrouwd met Wouter en trotse moeder van onze drie kinderen: Hugo, Amarins en Femke én trotse eigenaar van
Moms in Business. 

Nadat ik in 2006 afstudeerde als econoom aan de Radboud Universiteit Nijmegen, heb ik ruim 11 jaar gewerkt in de financiële sector. In 2017 startte ik mijn eigen bedrijf. Ik help ondernemende moeders vanuit hun authenticiteit een winstgevend bedrijf op te bouwen. Daarbij richt ik me op moeders die
OF willen starten met ondernemen
OF al hun eigen bedrijf hebben en hulp zoeken bij het her-focussen!  

Ik volgde de afgelopen jaren verschillende opleidingen, zoals de opleiding tot Volwassenecoach en tevens de basis opleiding tot psychotherapeut. Ik las alles wat los en vast zit over het ondernemen. Ik volgde verschillende ondernemingstrainingen, marketingtrainingen, businessclasses en leerde online marketing vanuit je eigen ik toe te passen waardoor mijn bedrijf steeds verder groeit. Iedere dag ontdek ik verder hoe ik mijn missie en talenten verder kan aanscherpen om mijn bedrijf verder te laten groeien!

Ik weet dus als geen ander wat er voor nodig is om je hart te volgen, zekerheden op te zeggen, in balans te blijven met een jong gezin en je eigen bedrijf op te zetten en te runnen!

Vanuit authenticiteit bouwen aan een winstgevend bedrijf doe je door: hard skills, soft skills en het mompreneurschap te integreren in het ondernemen!

Ik wil graag dat ambitieuze moeders ambitieus blijven! Je hebt immers niet voor niets een goede opleiding. Dat ze de wens van een eigen bedrijf realiseren en dat ze zelf ervaren dat het mogelijk is om die felbegeerde vrijheid, flexibiliteit en balans in je leven te hebben d.m.v. je eigen bedrijf!

Dat is precies waarom ik mijn Ondernemersprogramma Moms in Business heb ontwikkeld!

 


Moms in Business

Voor die moeders die graag vanuit authenticiteit een winstgevend bedrijf willen opbouwen 

door hard skills, soft skills en het mompreneurschap te integreren in het ondernemen!

Mompreneurship

Effectief en efficiënt je tijd weten te managen, zodat je de voor jou ideale balans bereikt tussen je gezin, jezelf én je bedrijf! Doelen stellen, prioriteren en doen. Zodat je met volledige focus bent waar je wilt zijn en doet wat je wilt doen.

Hard skills

Al de zakelijke kennis die je nodig hebt om je bedrijf vorm te geven en winstgevend te laten zijn. Van bedrijfsmodellen tot financiën en van marketing tot het hebben van genoeg ideale klanten.

Soft Skills

Jezelf een businessmindset eigen maken, zodat jij en je onderneming steeds verder kunnen groeien. Waar zitten niet helpende gedachten en blokkerende overtuigingen en hoe kun jij ze ombuigen? En uiteraard jouw talenten en kwaliteiten uitbouwen en uitvergroten om nog succesvoller te zijn. 

 

Door deze 3 elementen te integreren, creëer je vanuit jouw authenticiteit een winstgevend bedrijf.  

Via méér energie, klanten en winst naar méér vrijheid, flexibiliteit en balans!

 

Hoe ziet het programma eruit?

In 12 weken gaan we werken aan JIJ als mompreneur en aan JOUW ideale bedrijf.

Door stap voor stap te werk te gaan leggen we de fundering voor jouw authentieke bedrijf.

Vervolgens bouwen we laag voor laag jouw bedrijf op en zorgen we dat het toekomstbestendig is, dus dat het kan groeien en winstgevend wordt.

We werken in kleine groepen van maximaal 12 deelneemsters.  

 

MOMS IN BUSINESS bestaat uit:

Professionele online leeromgeving:

Je krijgt toegang tot de professionele digitale leeromgeving waarin je via 10 modules met meer dan 70 lessen de stappen doorloopt.

Het is een logisch opgebouwd programma met praktische oefeningen, werkboeken, templates en krachtige video’s. 

Groepscalls:

Er zijn 11 LIVE groeps coach calls waarin jij en je mede-deelnemers al je vragen aan mij kunnen stellen. Maximaal 6 deelneemsters per call, zodat iedereen uitgebreid de tijd heeft om vragen te stellen.

 

Mastermind

Een Live Mastermind dag (locatie Utrecht) in het tweede deel van het programma waarin we met elkaar over ieders business gaan brainstormen. Een dag waar de energie vanaf spat!

 

Community

Er is een community voor verdere support. Van de groep en van mij. Deze community deel je met de andere deelnemers waarin je met elkaar kunt sparren, ideeën kunt delen, elkaar kunt inspireren en natuurlijk vragen kunt stellen: aan mij en aan elkaar!
Paula is hier iedere werkdag aanwezig om jouw vragen te beantwoorden!

 

Paula als je mentor/coach aan je zijde

Ik ben je toegewijde mentor en coach. Niet iemand die je controleert, maar een coach die je begeleidt in het proces, je de juiste handvatten geeft en het beste in je naar boven haalt. Ik sta aan je zijde bij het doorbreken van plafonds en blokkades.

Vrij aan het begin van het programma heb je een 1:1 coachsessie met mij van 2 uur. Juist omdat hier de grootste transformatie plaatsvindt en ik de kracht van face-to-face super waardevol en leuk vind!

Moms in Business bestaat uit 10 modules: 

Module 1: Timemanagement

Effectief en efficiënt met je tijd om gaan. Een struikelblok voor velen. Vandaar dat je direct aan de slag gaat met het onder de knie krijgen van timemanagement. Waardevolle lessen, niet alleen m.b.t. je bedrijf, maar juist ook voor alle andere aspecten in jouw leven!

Module 2: Wees jezelf er zijn al anderen genoeg

De basis van een authentiek bedrijf, ben jij! Met al dat wat jou uniek maakt. In deze module kom je er aan de hand van 6 factoren achter waarin jij uniek bent. Doordat je dit beseft, groeit jouw zelfvertrouwen. Deze module vormt een ankerpunt gedurende het hele programma.

Module 3: Waar jouw hart sneller van klopt

Weten wat je leuk vindt, wat jouw passies zijn en waarom en waarvoor jij de dingen doet in het leven EN dat combineren met wat jou uniek maakt, vormen de basis voor jouw ideale bedrijf. Het werk dat jij leuk vindt om te doen, waar jij anderen mee kunt en wilt helpen, waar jij energie van krijgt en waarmee jij de wereld een stukje mooier maakt! En ja, iedereen heeft passies. Jij ook!

Module 4: Goed voor jezelf zorgen

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Als je in balans bent en goed in je vel zit, kun je het beste van jezelf geven. Aan jouw klanten, maar zeker ook aan je gezin en aan jezelf! In deze module leer je hoe je goed voor jezelf zorgt en hoe je balans houdt, zeker als mompreneur die veel ballen hoog heeft te houden!

Module 5: Jouw ideale klant

De basis is in de eerste modules gelegd. Nu super helder krijgen wie jouw ideale klant is. Aan het eind van deze module heb je een volledige beschrijving van jouw ideale klant waardoor je vanaf nu jouw ideale klant heel goed kent. En je weet ook wie het niet is. Hierop kun je je marketing perfect aansluiten en weet je precies wie en hoe je jouw ideale klant aanspreekt.

Module 6: Een passend aanbod

Aanbod concreet maken en volledig laten aansluiten op jouw ideale klant. Wat is nu jouw perfecte aanbod waarbij je het allerbeste resultaat met je klanten kunt bereiken, hoe bouw je dat op, wat is een realistische prijs en is het volledig in overeenstemming met waar je met je business en leven naartoe wilt? 

 

Module 7: Online marketing vanuit liefde

Verkopen begint bij contact maken en daarvoor is het noodzakelijk om relevante marketing te maken. Ik leer je alles over positionering, hoe je magnetiserende content maakt en ik leer je een strategie voor de distributie ervan, die ervoor gaat zorgen dat je heel zichtbaar wordt, fans krijgt waardoor verkopen makkelijker wordt. Je gaat praktisch aan de slag met je social media kanalen en je website. Alles vanuit jouw hart gestart, omdat daar de connectie wordt gelegd.

Module 8: Een winstgevend bedrijf

In deze module leer je hoe je een winstgevend bedrijf neerzet en runt. Je krijgt in Jip en Janneke taal de financiële basis uitgelegd. Je maakt een worst-case en een dream-case scenario en leert daaruit verschillende begrotingen te maken, waardoor je precies weet hoeveel omzet je moet draaien om de winst te pakken die jij voor ogen hebt! Na afloop van deze module zul je zelf zien dat cijfers niet eng of spannend zijn, maar je juist veel inzicht en overzicht geven over de prestaties van je bedrijf!

Module 9: Business Mindset

Beren uit de weg ruimen ;-). Je bent nu een heel eind op weg met het realiseren van jouw bedrijf of die her-focus implementeren. En dan komen wederom de beren op de weg. Kan ik het wel, krijg ik wel klanten, ben ik goed genoeg? Ik leer je hoe je die beren uit de weg kunt ruimen, zodat niets jouw persoonlijke groei nog in de weg staat. Ook leer ik je dat een positieve groei-mindset essentieel is voor een succesvol, authentiek en winstgevend bedrijf!

Module 10: Ready, set, GO!

In deze module leer je alles wat je nodig hebt om je bedrijf een vliegende start te geven. Wat moet er geregeld worden bij de belastingdienst, KVK, boekhouding, verzekeringen, administratie etc. Ook geef ik hier tips uit mijn eigen ervaring. Hierdoor verlaag je zeker jouw kosten. Aan het einde van deze module staat jouw bedrijf en kun je het vanaf nu echt helemaal zelf!

 

BONUS 

 1. Je krijgt alle hulp en ondersteuning, zodat jij op het einde van het programma beschikt over een dijk van een BEDRIJFSPLAN inclusief FINANCIËLE  PROGNOSES  (t.w.v. €499,- excl. btw)
 2. Ik leer je hoe je je aanbod verkoopt, voordat je uren hebt zitten zwoegen op een prachtig aanbod waar misschien wel niemand op zit te wachten. Eerst klanten! Dit principe heet ook wel PRE-LAUNCHEN of Pre-sellen! 

Wat je krijgt:

 

 

Online training met 10 Modules

Meer dan 70 lessen. Plus 5 BONUS lessen.

11 Groeps coach calls

Iedere week een groepscall met max. 6 deelneemsters waarin je in een prettige setting wordt gecoacht door Paula.

1:1 Coachsessie

Een LIVE coachsessie van 2 uur in Utrecht met Paula.

LIVE Mastermind dag

Inspirerende en gezellige dag waar we ieders bedrijf weer een stap verder helpen door en voor gelijkgestemden. 

Community voor dagelijks support

Dagelijks support op al je vragen, zowel aan de groep als 1:1 aan Paula te stellen.  We maken gebruik van een proffesionele tool.

Oefeningen en opdrachten

Het programma wordt ondersteund door oefeningen, werkboeken, templates, video’s en nuttige formats voor je bedrijfsvoering.

 

 

 

Heb jij wel interesse in Moms in Business, maar volg je het traject liever niet in een groep?

Geen punt. Het is ook mogelijk om Moms in Business in een 1:1 traject bij Paula te volgen.

Het programma ziet er grotendeels hetzelfde uit als in groepsverband. Behalve het volgende:

 • De 11 groeps coach calls worden vervangen door 10 1:1 coach calls
 • De mastermind wordt vervangen door een extra 1:1 sessie van 2 uur in Utrecht/online.

 

 

 

 

 

Voel jij dat Moms in Business de juiste stap is voor jou?

 

 

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om te kijken hoe 

 

Moms in Business jou én jouw bedrijf in 12 weken naar the next level kan brengen.

 

Voor wie?

Moms in Business is ideaal als je:

 • Vol ambitie zit en graag ambitie en gezin wil combineren op een prettige manier.
 • Het ondernemerschap als de ultieme oplossing ziet van haar wensen.
 • Behoefte heeft aan hulp bij structureren, plannen, focussen en grenzen stellen.
 • Steun wil van een ervaren ondernemerscoach en van een groep gelijkgestemden.
 • Niet voor het halve werk gaat, maar op zoek is naar alles wat nodig is om haar  ideale bedrijf te realiseren. Van strategie tot operationeel, van diepgaande coachsessies tot marketing vanuit het hart.
 • EEN HIGH-VALUE AANBOD HEEFT OF WIL CREËREN.

   

 

 

 

 

 

” Talent sets the floor. Character sets the ceiling”

Fiscaal voordeel

Ben je al ondernemer? Dan kun je dit programma als opleidingskosten boeken. Daarnaast kun je uiteraard de BTW aftrekken.

Ben je in dienst? Of neem je binnenkort afscheid van je werkgever? Veel werkgevers bieden een persoonlijk ontwikkelbudget of een outplacementbudget aan. Dit programma kan hier voor in aanmerking komen. Check wat mogelijk is bij jouw werkgever.

Wil je dit programma als particulier volgen? Dan kun je dit programma als scholingskosten opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting.

Neem voor de zekerheid altijd contact op met je boekhouder, werkgever of de belastingdienst om te kijken of dit in jouw geval mogelijk is.

 

 

 

 

Wat anderen over mij en Moms in Business zeggen!

“Paula gaf me direct een goed en vertrouwd gevoel. Ik had meerdere businesscoaches bekeken, maar de klik voelde ik bij haar. Ook sprak het programma Moms in Business mij inhoudelijk erg aan, juist omdat het een totaalpakket is”

Moms in Business heeft me veel gebracht. Je gaat echt met jezelf aan de slag. Je gaat achterhalen wat je nou precies wilt, wie je wilt zijn, wat je echt leuk vindt, waar je blij van wordt en waar je uniek in bent. Daar sta je normaal nooit zo bij stil. Maar door dit wel te doen groei je gigantisch als persoon.

Het programma heeft een duidelijke opbouw! Door de manier waarop het programma is opgezet (de community, groepscalls, digitale leeromgeving) is Paula goed bereikbaar en reageert ze snel op vragen, zodat je gauw weer verder kunt. Verder denkt Paula echt met je mee en ze denkt in oplossingen, super fijn! Ook vond ik het erg fijn dat ik het programma in mijn eigen tijd kon volgen.

Moms in Business heeft er voor mij voor gezorgd dat ik weet wat ik echt leuk vind. Door het programma kwam ik iedere keer weer een stap verder in de goede richting. Mijn eigen programma krijgt steeds meer vorm en wordt steeds duidelijker, zo fijn!

Daarnaast groeit mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb zo veel geleerd. Stap voor stap kwam ik steeds verder. Door de drukte en de waan van de dag (kinderen/bedrijf) gunde ik mezelf hier geen aandacht voor. Dit heeft een positieve uitwerking op mij, mijn bedrijf en mijn omgeving!

Ik zou Moms in Business zeker aanraden aan ambitieuze moeders. De versnelling die het programma je geeft om van een idee een mooi en passend aanbod te maken is enorm. En daarnaast is het programma ook gewoon leuk om te volgen! De goede opbouw van het programma helpt daar echt bij. 
En de goede begeleiding van Paula vond ik echt top. Zeker het persoonlijke gesprek bij Paula is zeer waardevol.

Carla van Heijningen

Fysiotherapeut, Fysiotherapie Van Heijningen

“MiB heeft er voor gezorgd dat ik eindelijk de stap heb durven zetten richting het opzetten van een eigen bedrijf waar ik gelukkig van word doordat ik ook tijd voor mijn gezin leer in te plannen. Nu ik MiB volg zie ik ook dat dit mogelijk is en dat ik het kan indelen zoals ik het wil”.
“Ik heb vooral veel inzicht gekregen in waar mijn passie/WHY ligt. Van daaruit heb ik d.m.v. Paula’s vragen mijn ideale klant kunnen bepalen en vervolgens een programma kunnen ontwerpen om op een unieke manier mijn eigen bedrijf te kunnen neerzetten”.
“Ik voel een hele mooie klik en energie tussen Paula en mijzelf! Ze laat je boven jezelf uitstijgen door out of the box te denken en jou ook te prikkelen met de juiste vragen waardoor je weer verder kan. Een heel mooi proces! Doordat Paula heel mooi de rode draad ziet en de juiste vragen stelt, krijg ik inzicht in wat er allemaal mogelijk is. En dat is echt veel meer dan je in je eentje zou kunnen bedenken”.
“De opbouw van het programma zit heel goed in elkaar. Ik ben voor mijn gevoel op een hele relaxte en overzichtelijke manier een bedrijf aan het opbouwen en dat is voor mij heel fijn omdat ik twee burn-outs heb gehad en ik dit absoluut niet nog een keer wil meemaken. De 1:1 contactmogelijkheid via Slack is erg fijn. Je krijgt duidelijke feedback op de opdrachten en ze prikkelt je met de juiste vragen als je even vastzit. De wekelijkse groepscall vind ik erg nuttig en leuk en maakt dat je ook met andere deelneemsters kunt sparren over zaken waar je tegenaan loopt. Dit werkt heel verfrissend voor mij”.
Ik heb inmiddels al zoveel resultaten behaald. Ik weet wie ik ben, waar mijn kracht ligt. Ik weet van welke klanten ik blij word. Ik weet hoe ik met mijn levenservaring, opleidingen etc. een uniek programma kan neerzetten. Ik heb een flinke dosis zelfvertrouwen gekregen door dit programma waarvan ik niet wist dat ik het had (en dan is het nog niet eens klaar).
Ik heb de dagelijkse focus nu gestructureerd in mijn dagritme verwerkt, waardoor ik efficiënter kan werken wat straks ook echt nodig is wanneer ik mijn eigen bedrijf heb. Ik durf meer out of the box te denken en bekijk situaties nu als kans en niet als bedreiging. Ik heb geleerd om doelen te stellen waardoor je meer gefocust te werk gaat.
“Voor alle moeders die aan het jongleren zijn met alle ballen (werk, gezin, partner, vriendin, etc) en heel graag een eigen bedrijf willen zou ik Paula zeker aanbevelen. Het is heel fijn om met een coach dit hele traject te kunnen doorlopen. Ze zorgt dat je gefocust blijft waardoor je ook echt in staat bent om je idee om te zetten in een mooi bedrijf. Ook als je nog niet weet wat je wilt gaan doen, zit je met dit programma goed want je gaat echt diep graven naar je waarden en passies”.
“Ik hou van een no nonsense en praktische aanpak en daarom heb ik een goede klik met haar denk ik. Ik vind het zeker de investering waard. Vanwege de structuur van het programma kom je met goede focus op een relaxte en heldere manier uiteindelijk bij het in de markt zetten van jouw bedrijf/product”.
Annemarie Meerwaldt- Spijksma

Rij-coach en rij-instructeur

Na het doorlopen van het programma heb jij:

 

 • Jouw authentieke en winstgevende bedrijf

 • Flink geïnvesteerd in jezelf met levens-veranderende transformaties tot gevolg

 • Eindelijk jouw optimale balans tussen werk en privé

 Wil jij weten of dit programma voor jou the next best step is?

 

 

Het lijkt me heel erg leuk om samen met jou de stappen te zetten op weg naar authenticiteit en jouw winstgevende bedrijf.

Als je nog vragen hebt, laat het me weten!

 

” It always seems impossible, until it’s done!”

– Nelson Mandela –

 

Wij ambitieuze moeders beschikken over het vermogen om voor ons gezin én met ons bedrijf de wereld een stukje mooier te maken!

Vertrouw op jezelf en op het proces!

 

Lieve ondernemende groet,


Paula

 

 

Lessinglaan 105
3533 AV  Utrecht
06 295 37 000
info@paulasnippe.nl

KvK-nummer 69646996
btw-nummer NL001994364B65

x

Kies zelf jouw gebruikservaring!
Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie laten zien via video's en social media.
Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacy statement.

Ik accepteer Ik weiger Privacy statement


In 10 stappen een Mom in Business

Wil jij ook vanuit authenticiteit een winstgevend bedrijf opbouwen als mompreneur?
Download dan nu het GRATIS e-book!