fbpx

Moms in Business

 

 

Het programma voor ambitieuze mompreneurs die een authentiek en winstgevend bedrijf willen

 

door hard skills, soft skills en het moederschap te integreren in het ondernemen!

 

 

Méér vrijheid, flexibiliteit en balans!

Vind je het lastig om de balans te vinden tussen je werk, je gezin, de rest van je privéleven en jezelf?  

Het blijft lastig om je werk te combineren met je gezin en ook nog genoeg tijd voor jezelf over te houden. Je gezin is belangrijk voor je, maar je wilt ook graag werk doen op een niveau dat bij je past. Je komt altijd tijd tekort, racet van hort naar her en aan het einde van de dag heb je nog niet voor elkaar gekregen wat je wilde doen. Ook vraag je je sterk af wat nu echt belangrijk is voor jou, wat je leuk vindt om te doen en waar je goed en uniek in bent. De balans is soms ver te zoeken, met stress, onrust en een gevoel van out of control zijn tot gevolg.

Wil je graag je eigen bedrijf starten, weet je nog niet goed waarin en kun je hierbij wel hulp gebruiken?

Je wilt graag eindelijk je eigen bedrijf starten! Maar je hebt nog zo veel vragen;

– eigenlijk wil je eerst weten waar jij energie van krijgt en wat bij je past

– je vraagt je af wat jouw onderscheidend vermogen is

– wat komt er allemaal kijken bij het starten van een bedrijf

– hoe ga je genoeg en vooral de juiste klanten krijgen

– en hoe krijg ik mijn bedrijf winstgevend?

 

Of loop je voor je gevoel vast in je huidige bedrijf en moet het nu echt anders, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken?

Je bent al mompreneur, maar je wilt het anders! Je wilt meer klanten en meer van betekenis kunnen zijn. Misschien zelfs een andere markt bedienen en/of andere producten en diensten aanbieden. Je twijfelt of de huidige vorm van je business wel de juiste is.

Ook wil je meer tijd overhouden voor je gezin en je vraagt je af of veel zaken niet slimmer kunnen. Kortom, het is tijd voor een her-focus! Maar omdat je in je eigen wereldje zit, krijg je dat zelf niet voor elkaar. En dat is frustrerend!

Een gezin én een bedrijf succesvol combineren? Jazeker kan dat!

Door te investeren in de basis, en dat ben JIJ als mens, kom je erachter wat jou uniek maakt, wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt en hoe jij je tijd effectief en efficiënt kunt verdelen. De basis voor balans tussen bedrijf en privé. 

Op basis daarvan kan ook jij je eigen bedrijf bouwen of die felbegeerde her-focus aanbrengen door hard skills, soft skills en het mompreneurschap te integreren in het ondernemen en jouw onderneming!

Vanuit jouw authenticiteit een winstgevend bedrijf opbouwen!

En zo creëer je vrijheid, flexibiliteit en balans in jouw leven!

Wat zou het voor jou betekenen als je…

…vrijheid, flexibiliteit en balans ervaart?

Je zit lekker in je vel. Je geniet van je gezin en van het voor jou ideale bedrijf. Het past helemaal bij je én het is winstgevend. Je kunt er goed van leven en daardoor ook jouw gezin het beste geven.

…een stappenplan zou hebben om daar te komen?

Zodat je bij jezelf begint en een goede basis legt. Je bouwt daardoor een authentiek bedrijf dat bij jou past. En vanuit die authenticiteit bouw je aan een bedrijf dat winstgevend is en verder kan groeien!

…mij als coach en mentor aan je zijde hebt?

Je hoeft het niet alleen te doen. Mijn expertise ligt op de juiste vragen stellen, de rode draad trekken uit al jouw input, enthousiasme, intuïtie en inhoud!

En dit met respect voor jou, vanuit liefde en respect, met de intentie om jou te laten groeien en samen met jou aan een winstgevend bedrijf te bouwen. 

Door je de spiegel voor te houden, te begeleiden, al mijn tips en ervaringen met je te delen en bovenal vanuit mens tot mens!

“Volg je hart, want dat klopt”

Hi, ik ben Paula Snippe

Business- en Personalcoach, Macro-econoom & Timemanagement specialist

 

 

Gelukkig getrouwd met Wouter en trotse moeder van onze drie kinderen: Hugo, Amarins en Femke én trotse eigenaar van
Moms in Business. 

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben in de financiële sector durfde ik het aan om mijn zekerheden op te zeggen en mijn droom te realiseren: ambitieuze moeders helpen om mompreneur te worden OF zij die al hun eigen bedrijf hebben te helpen bij het her-focussen!  Zodat zij vrijheid, flexibiliteit en balans in hun leven realiseren!

Ik volgde de opleiding tot Volwassenecoach en tevens de basis opleiding tot psychotherapeut. Ik las alles wat los en vast zit over het ondernemen. Ik volgde verschillende ondernemingstrainingen, marketingtrainingen, businessclasses en leerde online marketing vanuit liefde toe te passen waardoor mijn bedrijf steeds verder groeit. Iedere dag ontdek ik verder hoe ik mijn missie en talenten verder kan aanscherpen om mijn droom te laten uitkomen!

Ik weet dus als geen ander wat er voor nodig is om je hart te volgen, zekerheden op te zeggen, in balans te blijven met een jong gezin en je eigen bedrijf op te zetten en te runnen!

Zo zou ondernemen volgens mij moeten zijn: door hard skills, soft skills en het mompreneurschap te integreren in het ondernemen!

Ik wil graag dat ambitieuze moeders ambitieus blijven! Je hebt immers niet voor niets gestudeerd. Dat ze de wens van een eigen bedrijf realiseren en dat ze zelf ervaren dat het mogelijk is om die felbegeerde vrijheid, flexibiliteit en balans in je leven te hebben d.m.v. je eigen bedrijf!

Dat is precies waarom ik mijn Ondernemersprogramma Moms in Business heb ontwikkeld!

 

Moms in Business

Hét ondernemersprogramma voor high-value ambitieuze mompreneurs die graag een authentiek en winstgevend bedrijf willen 

door hard skills, soft skills en het mompreneurschap te integreren in het ondernemen!

Mompreneurship

Effectief en efficiënt je tijd weten te managen, zodat je de voor jou ideale balans bereikt tussen je gezin, jezelf én je bedrijf!

Hard skills

Al de zakelijke kennis die je nodig hebt om een ideaal bedrijf vorm te geven en te runnen op een manier die bij jou past en waarmee jij inkomen genereert.

Soft skills
Jouw persoonlijke en sociale vaardigheden die nodig zijn om je te focussen op je doelen, om resonerend te communiceren met jouw klanten, goed voor jezelf te zorgen en die je helpen om veerkrachtig te reageren op alles wat er komt kijken bij het ondernemen.

 

Door deze 3 elementen te integreren, creëer je een authentiek en winstgevend bedrijf waarin je van toegevoegde waarde bent voor anderen door te doen waar jij energie van krijgt!

Met vrijheid, flexibiliteit en balans als resultaat!

 

Hoe ziet het programma eruit?

In 13 weken gaan we werken aan JIJ als mompreneur en aan JOUW ideale bedrijf.

Door stap voor stap te werken aan jezelf als mompreneur leggen we de fundering voor jouw authentieke bedrijf.

Vervolgens bouwen we laag voor laag jouw bedrijf op en zorgen we dat het kan groeien en winstgevend wordt.

MOMS IN BUSINESS bestaat uit:

Groepscalls

Iedere week (13x) vindt er een LIVE groepscall plaats waarin jij en je mede-deelnemers al je vragen aan mij kunnen stellen.

 

 

Professionele online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de professionele digitale leeromgeving waarin ik je meeneem in mijn 10 modules met meer dan 70 lessen om aan jezelf en aan jouw bedrijf te werken.

 1. Timemanagement
 2. Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg
 3. Waar jouw hart sneller van klopt
 4. Goed voor jezelf zorgen
 5. Jouw ideale klant
 6. Een passend en onweerstaanbaar aanbod
 7. Online marketing vanuit liefde
 8. Een winstgevend bedrijf
 9. Business Mindset
 10. Ready, set, go! (praktische zaken)

 

 

Community

Er is een community voor verdere support. Van de groep en van mij. Deze community deel je met de andere deelnemers waarin je met elkaar kunt sparren, ideeën kunt delen, elkaar kunt inspireren en natuurlijk vragen kunt stellen: aan mij en aan elkaar!

Mastermind

Een Live Mastermind dag (locatie Utrecht) in het tweede deel van het programma waarin we met elkaar over ieders business gaan brainstormen. Een dag waar de energie vanaf spat!

Mij als je mentor/coach aan je zijde

Ik ben je toegewijde mentor en coach. Niet iemand die je controleert, maar een coach die je begeleidt in het proces, je de juiste handvatten geeft en het beste in je naar boven haalt.

In deel 1 van het programma heb je een 1:1 coachsessie met mij van 2 uur. Juist omdat hier de grootste transformatie plaatsvindt!

Wat je krijgt:

 • Online training van 10 modules (meer dan 70! lessen) te volgen in een professionele leeromgeving
 • Wekelijkse LIVE groepscoaching
 • Een 1:1 coachsessie met Paula van 2 uur
 • Werkboeken, opdrachten, templates en formats om de stof direct toe te passen
 • Privé community voor dagelijks support
 • Live Mastermind dag
 • Max. 12 deelnemers i.v.m. grote persoonlijke aandacht

BONUS

Als je besluit mee te doen met het totaalprogramma krijg je toegang tot 2 bonussen:

 1. Je krijgt alle hulp en ondersteuning, zodat jij op het einde van het programma beschikt over een dijk van een
  BEDRIJFSPLAN inclusief FINANCIËLE  PROGNOSES  (t.w.v. €499,- excl. btw)
 2. Ik leer je hoe je je aanbod verkoopt, voordat je uren hebt zitten zwoegen op een prachtig aanbod waar misschien wel niemand op zit te wachten. Eerst klanten! Dit principe heet ook wel PRE-LAUNCHEN of Pre-sellen! (t.w.v. €199,- excl. btw)

Voor wie?

Moms in Business is ideaal voor DE AMBITIEUZE moeder die:

 • Vol ambitie zit en graag ambitie en gezin wil combineren op een prettige manier.
 • Het ondernemerschap als de ultieme oplossing ziet van haar wensen.
 • Behoefte heeft aan hulp bij structureren, plannen, focussen en grenzen stellen.
 • Steun wil van een ervaren ondernemerscoach en van een groep gelijkgestemden.
 • Niet voor het halve werk gaat, maar op zoek is naar alles wat nodig is om haar  ideale bedrijf te realiseren. Van strategie tot operationeel, van diepgaande coachsessies tot marketing vanuit het hart.
 • EEN HIGH-VALUE AANBOD HEEFT OF WIL CREËREN.


  Kortom, HET complete programma zoekt!

 

 

 

 

 

Investering

 

De investering voor het Ondernemersprogramma Moms in Business

is € 2950,- excl. BTW bij betaling in één keer

of € 1050,- excl. BTW in drie termijnen.

 

 

Voel jij dat Moms in Business de juiste stap is voor jou?

 

 

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of we een goede match zijn en

 

Moms in Business jou én jouw bedrijf in 13 weken naar the next level kan brengen.

 

“Turn your cant’s into cans and your dreams into plans”

Fiscaal voordeel

Ben je al ondernemer? Dan kun je dit programma als opleidingskosten boeken. Daarnaast kun je uiteraard de BTW aftrekken.

Ben je in dienst? Of neem je binnenkort afscheid van je werkgever? Veel werkgevers bieden een persoonlijk ontwikkelbudget of een outplacementbudget aan. Dit programma kan hier voor in aanmerking komen. Check wat mogelijk is bij jouw werkgever.

Wil je dit programma als particulier volgen? Dan kun je dit programma als scholingskosten opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting.

Neem voor de zekerheid altijd contact op met je boekhouder, werkgever of de belastingdienst om te kijken of dit in jouw geval mogelijk is.

 

 

 

 

Wat anderen over mij en Moms in Business zeggen!

“Paula gaf me direct een goed en vertrouwd gevoel. Ik had meerdere businesscoaches bekeken, maar de klik voelde ik bij haar. Ook sprak het programma Moms in Business mij inhoudelijk erg aan, juist omdat het een totaalpakket is”

Moms in Business heeft me veel gebracht. Je gaat echt met jezelf aan de slag. Je gaat achterhalen wat je nou precies wilt, wie je wilt zijn, wat je echt leuk vindt, waar je blij van wordt en waar je uniek in bent. Daar sta je normaal nooit zo bij stil. Maar door dit wel te doen groei je gigantisch als persoon.

Het programma heeft een duidelijke opbouw! Door de manier waarop het programma is opgezet (de community, groepscalls, digitale leeromgeving) is Paula goed bereikbaar en reageert ze snel op vragen, zodat je gauw weer verder kunt. Verder denkt Paula echt met je mee en ze denkt in oplossingen, super fijn! Ook vond ik het erg fijn dat ik het programma in mijn eigen tijd kon volgen.

Moms in Business heeft er voor mij voor gezorgd dat ik weet wat ik echt leuk vind. Door het programma kwam ik iedere keer weer een stap verder in de goede richting. Mijn eigen programma krijgt steeds meer vorm en wordt steeds duidelijker, zo fijn!

Daarnaast groeit mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb zo veel geleerd. Stap voor stap kwam ik steeds verder. Door de drukte en de waan van de dag (kinderen/bedrijf) gunde ik mezelf hier geen aandacht voor. Dit heeft een positieve uitwerking op mij, mijn bedrijf en mijn omgeving!

Ik zou Moms in Business zeker aanraden aan ambitieuze moeders. De versnelling die het programma je geeft om van een idee een mooi en passend aanbod te maken is enorm. En daarnaast is het programma ook gewoon leuk om te volgen! De goede opbouw van het programma helpt daar echt bij. 
En de goede begeleiding van Paula vond ik echt top. Zeker het persoonlijke gesprek bij Paula is zeer waardevol.

Carla van Heijningen

Fysiotherapeut, Fysiotherapie Van Heijningen

“MiB heeft er voor gezorgd dat ik eindelijk de stap heb durven zetten richting het opzetten van een eigen bedrijf waar ik gelukkig van word doordat ik ook tijd voor mijn gezin leer in te plannen. Nu ik MiB volg zie ik ook dat dit mogelijk is en dat ik het kan indelen zoals ik het wil”.
“Ik heb vooral veel inzicht gekregen in waar mijn passie/WHY ligt. Van daaruit heb ik d.m.v. Paula’s vragen mijn ideale klant kunnen bepalen en vervolgens een programma kunnen ontwerpen om op een unieke manier mijn eigen bedrijf te kunnen neerzetten”.
“Ik voel een hele mooie klik en energie tussen Paula en mijzelf! Ze laat je boven jezelf uitstijgen door out of the box te denken en jou ook te prikkelen met de juiste vragen waardoor je weer verder kan. Een heel mooi proces! Doordat Paula heel mooi de rode draad ziet en de juiste vragen stelt, krijg ik inzicht in wat er allemaal mogelijk is. En dat is echt veel meer dan je in je eentje zou kunnen bedenken”.
“De opbouw van het programma zit heel goed in elkaar. Ik ben voor mijn gevoel op een hele relaxte en overzichtelijke manier een bedrijf aan het opbouwen en dat is voor mij heel fijn omdat ik twee burn-outs heb gehad en ik dit absoluut niet nog een keer wil meemaken. De 1:1 contactmogelijkheid via Slack is erg fijn. Je krijgt duidelijke feedback op de opdrachten en ze prikkelt je met de juiste vragen als je even vastzit. De wekelijkse groepscall vind ik erg nuttig en leuk en maakt dat je ook met andere deelneemsters kunt sparren over zaken waar je tegenaan loopt. Dit werkt heel verfrissend voor mij”.
Ik heb inmiddels al zoveel resultaten behaald. Ik weet wie ik ben, waar mijn kracht ligt. Ik weet van welke klanten ik blij word. Ik weet hoe ik met mijn levenservaring, opleidingen etc. een uniek programma kan neerzetten. Ik heb een flinke dosis zelfvertrouwen gekregen door dit programma waarvan ik niet wist dat ik het had (en dan is het nog niet eens klaar).
Ik heb de dagelijkse focus nu gestructureerd in mijn dagritme verwerkt, waardoor ik efficiënter kan werken wat straks ook echt nodig is wanneer ik mijn eigen bedrijf heb. Ik durf meer out of the box te denken en bekijk situaties nu als kans en niet als bedreiging. Ik heb geleerd om doelen te stellen waardoor je meer gefocust te werk gaat.
“Voor alle moeders die aan het jongleren zijn met alle ballen (werk, gezin, partner, vriendin, etc) en heel graag een eigen bedrijf willen zou ik Paula zeker aanbevelen. Het is heel fijn om met een coach dit hele traject te kunnen doorlopen. Ze zorgt dat je gefocust blijft waardoor je ook echt in staat bent om je idee om te zetten in een mooi bedrijf. Ook als je nog niet weet wat je wilt gaan doen, zit je met dit programma goed want je gaat echt diep graven naar je waarden en passies”.
“Ik hou van een no nonsense en praktische aanpak en daarom heb ik een goede klik met haar denk ik. Ik vind het zeker de investering waard. Vanwege de structuur van het programma kom je met goede focus op een relaxte en heldere manier uiteindelijk bij het in de markt zetten van jouw bedrijf/product”.
Annemarie Meerwaldt- Spijksma

Rij-coach en rij-instructeur

Na het doorlopen van het programma heb jij:

 

 • Jouw authentieke en winstgevende bedrijf

 • Flink geïnvesteerd in jezelf met levens-veranderende transformaties tot gevolg

 • Eindelijk jouw optimale balans tussen werk en privé

” It always seems impossible, until it’s done!”

– Nelson Mandela –

 

Wij ambitieuze moeders beschikken over het vermogen om voor ons gezin én met ons bedrijf de wereld een stukje mooier te maken!

Vertrouw op jezelf en op het proces!

 

Lieve ondernemende groet,


Paula

 

 

Lessinglaan 105
3533 AV  Utrecht
06 295 37 000
info@paulasnippe.nl

KvK-nummer 69646996
btw-nummer NL176569315B01

x

Kies zelf jouw gebruikservaring!
Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie laten zien via video's en social media.
Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacy statement.

Ik accepteer Ik weiger Privacy statement