fbpx

Zou je het liefst eindelijk die her-focus aanbrengen met je bedrijf? Het dusdanig opbouwen en aanpassen, zodat het helemaal past bij jou? Dat het jouw authentieke en winstgevende bedrijf wordt dat volledig bij jou past?❤️

Helaas vindt je maar niet de energie en het lef om leiderschap te pakken en hier vol voor te gaan…

Klinkt leuk, maar bij de gedachte komen al die twijfels naar boven. Je kent het wel…die bekende beren op de weg ?

  • Wat dan precies? 
  • Hoe dan? 
  • Is dat dan wel hoe ik het echt voor ogen zie?
  • Ga ik daar dan echt succesvol en winstgevend mee zijn? 

Dus doe je maar niets en laat je je leiden door risico’s en angsten…??

Ook ik heb mijn her-focus aangebracht! Het was niet makkelijk. Ik heb veel tijd, geld en mijn ziel en zaligheid geïnvesteerd. Je krijgt niets voor niets! 

Maar hoe breng je nou die her-focus aan? In de kern gaat het om deze paar vragen die je jezelf moet stellen:

1. Waar krijg ik nou energie van?

2. Wat vind ik leuk om te doen?

3. Waar ben ik goed in?

4. Wat maakt mij uniek?

5. Van wie krijg ik energie en wie is bereid mij te betalen voor mijn product of dienst?

De antwoorden op deze vragen, vormen de basis voor jouw nieuwe richting!

Nu help ik ambitieuze mompreneurs om de stap te maken van ‘onzeker, niet gelukkig en vast in een baan of in hun eigen bedrijf’ naar ‘winstgevend ondernemen vanuit je passie’ door hart, verstand en ziel te koppelen, zodat je bouwt aan een authentiek, winstgevend bedrijf dat de vrijheid geeft waarom je überhaupt als ondernemer gestart bent!!. ❤️??

Als je nieuwsgierig bent naar mijn verhaal en her-focus, dan kun je daar HIER meer over lezen!

Ik weet precies welke beren je op de weg tegenkomt en wat de hobbels zijn die je gaat tegenkomen.

Mede daarom heb ik mijn methode Moms in Business ontwikkeld. Dat is DE manier om vanuit de kern; van wie je bent en wat je leuk vindt die her-focus aan te brengen en jouw ideale bedrijf te creëren…

➡️ Stap voor stap volg je online 10! modules met ruim 70! lessen.

➡️ En onderweg wordt je gecoacht door mij. Vol vertrouwen sta ik achter je en ik help je de stappen te zetten en het beste uit jezelf boven te halen! Dat doe ik door je 1:1 te coachen en door groepscoaching. 

➡️ Je doet dit uiteraard niet alleen. Naast dat je mij aan je zijde heb, heb je een groep gelijkgestemden waar je mee kunt sparren en van kunt leren. Je ontmoet ze in de community (waar je mij ook al je vragen kunt stellen)

➡️ En op de mastermind dag waar we elkaars business to the next level helpen!

Denk je dat Moms in Business jou en jouw bedrijf naar the next level kan brengen en dat ik de persoon ben die jou daarbij kan helpen?

Laat dan “MiB” achter in de reacties en ik neem contact met je op!

Let’s go mompreneurs!

PS: Ben je al lid van mijn besloten Facebookgroep? Ik deel hier waardevolle informatie, ondernemerstips en gratis trainingen! Je kunt je hier aanmelden.

PS2: Ik ben ook te vinden op Instagram. Leuk als je me opzoekt!

 

x

Kies zelf jouw gebruikservaring!
Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie laten zien via video's en social media.
Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacy statement.

Ik accepteer Ik weiger Privacy statement