fbpx

Wat anderen over mij en Moms in Business zeggen...

“MiB heeft er voor gezorgd dat ik eindelijk de stap heb durven zetten richting het opzetten van een eigen bedrijf waar ik gelukkig van word doordat ik ook tijd voor mijn gezin leer in te plannen. Nu ik MiB volg zie ik ook dat dit mogelijk is en dat ik het kan indelen zoals ik het wil”.
“Ik heb vooral veel inzicht gekregen in waar mijn passie/WHY ligt. Van daaruit heb ik d.m.v. Paula’s vragen mijn ideale klant kunnen bepalen en vervolgens een programma kunnen ontwerpen om op een unieke manier mijn eigen bedrijf te kunnen neerzetten”.
“Ik voel een hele mooie klik en energie tussen Paula en mijzelf! Ze laat je boven jezelf uitstijgen door out of the box te denken en jou ook te prikkelen met de juiste vragen waardoor je weer verder kan. Een heel mooi proces! Doordat Paula heel mooi de rode draad ziet en de juiste vragen stelt, krijg ik inzicht in wat er allemaal mogelijk is. En dat is echt veel meer dan je in je eentje zou kunnen bedenken. Vooral tijdens het 1:1 coachingsgesprek kwamen we tot hele mooie inzichten!”
“De opbouw van het programma zit heel goed in elkaar en ik vind het zo leuk om te zien dat ik steeds een stap verder kom. Ik ben voor mijn gevoel op een hele relaxte en overzichtelijke manier een bedrijf aan het opbouwen en dat is voor mij heel fijn omdat ik twee burn-outs heb gehad en ik dit absoluut niet nog een keer wil meemaken. De 1:1 contactmogelijkheid via Slack is erg fijn. Je krijgt duidelijke feedback op de opdrachten en ze prikkelt je met de juiste vragen als je even vastzit. De wekelijkse groepscall vind ik erg nuttig en leuk en maakt dat je ook met andere deelneemsters kunt sparren over zaken waar je tegenaan loopt. Dit werkt heel verfrissend voor mij”.
Ik heb inmiddels al zoveel resultaten behaald. Ik weet wie ik ben, waar mijn kracht ligt. Ik weet van welke klanten ik blij word. Ik weet hoe ik met mijn levenservaring, opleidingen etc. een uniek programma kan neerzetten. Ik heb een flinke dosis zelfvertrouwen gekregen door dit programma waarvan ik niet wist dat ik het had (en dan is het nog niet eens klaar). Ik heb de dagelijkse focus nu gestructureerd in mijn dagritme verwerkt, waardoor ik efficiënter kan werken wat straks ook echt nodig is wanneer ik mijn eigen bedrijf heb. Ik durf meer out of the box te denken en bekijk situaties nu als kans en niet als bedreiging. Ik heb geleerd om doelen te stellen waardoor je meer gefocust te werk gaat.
“Voor alle moeders die aan het jongleren zijn met alle ballen (werk, gezin, partner, vriendin, etc) en heel graag een eigen bedrijf willen zou ik Paula zeker aanbevelen. Het is heel fijn om met een coach dit hele traject te kunnen doorlopen. Ze zorgt dat je gefocust blijft waardoor je ook echt in staat bent om je idee om te zetten in een mooi bedrijf. Ook als je nog niet weet wat je wilt gaan doen, zit je met dit programma goed want je gaat echt diep graven naar je waarden en passies”.
“Ik hou van een no nonsense en praktische aanpak en daarom heb ik een goede klik met haar denk ik. Ik vind het zeker de investering waard. Vanwege de structuur van het programma kom je met goede focus op een relaxte en heldere manier uiteindelijk bij het in de markt zetten van jouw bedrijf/product”.
Annemarie Meerwaldt- Spijksma

Rij-coach en rij-instructeur

“Paula gaf me direct een goed en vertrouwd gevoel. Ik had meerdere businesscoaches bekeken, maar de klik voelde ik bij haar. Ook sprak het programma Moms in Business mij inhoudelijk erg aan, juist omdat het een totaalpakket is”

Moms in Business heeft me veel gebracht. Je gaat echt met jezelf aan de slag. Je gaat achterhalen wat je nou precies wilt, wie je wilt zijn, wat je echt leuk vindt, waar je blij van wordt en waar je uniek in bent. Daar sta je normaal nooit zo bij stil. Maar door dit wel te doen groei je gigantisch als persoon.

Het programma heeft een duidelijke opbouw! Door de manier waarop het programma is opgezet (de community, groepscalls, digitale leeromgeving) is Paula goed bereikbaar en reageert ze snel op vragen, zodat je gauw weer verder kunt. Verder denkt Paula echt met je mee en ze denkt in oplossingen, super fijn! Ook vond ik het erg fijn dat ik het programma in mijn eigen tijd kon volgen.

Moms in Business heeft er voor mij voor gezorgd dat ik weet wat ik echt leuk vind. Door het programma kwam ik iedere keer weer een stap verder in de goede richting. Mijn eigen programma krijgt steeds meer vorm en wordt steeds duidelijker, zo fijn!

Daarnaast groeit mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb zo veel geleerd. Stap voor stap kwam ik steeds verder. Door de drukte en de waan van de dag (kinderen/bedrijf) gunde ik mezelf hier geen aandacht voor. Dit heeft een positieve uitwerking op mij, mijn bedrijf en mijn omgeving!

Ik zou Moms in Business zeker aanraden aan ambitieuze moeders. De versnelling die het programma je geeft om van een idee een mooi en passend aanbod te maken is enorm. En daarnaast is het programma ook gewoon leuk om te volgen! De goede opbouw van het programma helpt daar echt bij. 
En de goede begeleiding van Paula vond ik echt top. Zeker het persoonlijke gesprek bij Paula is zeer waardevol.

Carla van Heijningen

Fysiotherapeut, Fysiotherapie Van Heijningen

 

 

Interesse om samen te werken?

Lessinglaan 105 3533 AV  Utrecht info@paulasnippe.nl

KvK-nummer 69646996
btw-nummer NL001994364B65

x

Kies zelf jouw gebruikservaring!
Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie laten zien via video's en social media.
Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacy statement.

Ik accepteer Ik weiger Privacy statement