fbpx

Wat vind ik nou echt leuk en belangrijk om te doen?

Waar ben ik echt goed in en hoe maak ik dat bepalend in mijn dagelijks leven?

Leef jij het leven dat bij je past en ben je daar tevreden mee? We doen vaak maar wat. Vervlochten in patronen, gewoontes en wat van ons wordt verwacht. Maar heb je goed nagedacht over wie je bent, waar je blij van wordt en wat jij belangrijk vindt in je leven?

Een mooi herkenbaar voorbeeld. Je kent het wel. Je staat op een feestje en ontmoet nieuwe mensen. “Wat doe jij voor werk?” is de eerste vraag die je wordt gesteld. Bizarre gewoonte toch? Alsof met het antwoord op die vraag direct duidelijk is wat voor persoon je bent. Etiket erop en klaar.

En al dat andere dan dat jou maakt tot wie je bent? Je gezin, de studie die je volgt, je bent coach van het voetbalteam van je zoon, de zanglessen die je volgt. Zegt het werk wat je doet genoeg over wie jij bent?

Wellicht als je leeft om te werken, maar wat als dit voor jou niet geldt? De meeste mensen werken om te leven.

Denk je nu misschien: “ja herkenbaar. Maar ik weet niet hoe ik tot antwoorden kom?” Verderop in dit blog vertel ik je wat dan wel de juiste vragen zijn!

 

Ontdek wat jouw leven prettiger maakt in 10 stappen

Wat als je jezelf toestaat om te onderzoeken waar jouw hart sneller van gaat kloppen?
Wat als je de stappen kent die leiden tot een prettiger leven?
En hoe zou het zijn als je die stappen daadwerkelijk gaat zetten?

- De stappen zijn gebaseerd op wat ik als coach in de praktijk tegenkom in de gesprekken met klanten
- Bij elke stap staan opdrachten om je te helpen de stappen daadwerkelijk te gaan zetten

 

Direct toegang tot het e-book?
Schrijf je in op mijn mailinglijst voor relevante informatie over dertigers en coaching & krijg het e-book cadeau!


Geen spam! En je kun je op ieder moment uitschrijven onderaan iedere mail.

Uiteraard borg ik je privacy. Kijk hier voor mijn Privacy Statement en Algemene Voorwaarden

De meeste mensen die ik coach ervaren een kloof tussen wat ze graag zouden willen en wat ze werkelijk dagelijks beleven en ervaren. Soms veroorzaakt die kloof onzekerheid, stress of andere klachten. Vaak is er een groot verlangen, maar zijn er blokkades om daar vorm aan te geven. Zoals:

 • We blijven toch maar die baan aanhouden, omdat we het geld nodig hebben
 • We investeren niet omdat we het geld toch liever op onze spaarrekening houden voor later
 • We denken dat we geen inkomen kunnen krijgen met dat waar ons hart naar uit gaat
 • We denken dat we niet meer kunnen veranderen, nu we al op de rijdende trein zitten
 • …..

Wanneer onderliggende patronen en onbewuste drijfveren duidelijk worden, wordt het makkelijker om meer grip te krijgen op je eigen gedrag en kun je dit gaan veranderen. Ook hier geldt weer dat alleen het stellen van de juiste vragen, antwoorden oplevert waar je wat mee kunt!

Dan ga ik je nu vertellen waarom het niet de juiste vragen zijn die we onszelf stellen. Ze hebben allemaal betrekking op wat we DOEN en niet op wat we VOELEN en wie we willen ZIJN. Wat zijn dan wel vragen die tot daadwerkelijke antwoorden leiden en waar je mee verder kunt? Dat zijn:

 • Wat wil ik precies veranderen?
 • Wat geeft mij dat dan?
 • Wat levert het me op?
 • Wie ben ik nou eigenlijk?
 • En wie wil ik zijn?

Dat kan heel confronterend zijn. Maar ik garandeer je dat als je jezelf deze vragen echt durft te stellen en er verder mee aan de slag gaat, je dat echte antwoorden oplevert waar jij mee verder kunt op weg naar het realiseren van die verlangens. Naast antwoorden geeft het je:

 • een gevoel van meer regie
 • autonomie
 • keuzevrijheid
 • geluk
 • het leven dat jij wilt!

En daar doen we het voor toch?!  Ik wens je veel succes en uiteraard ook plezier bij het vinden van de antwoorden die ertoe doen!

 

Was deze blog waardevol voor je en ben je ook benieuwd naar…

 

…de stappen die leiden tot een voor jou prettiger leven? Soms kunnen kleine stappen al heel veel impact hebben.

…En hoe zou het zijn als je die stappen daadwerkelijk gaat zetten?

 

Doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Dat klinkt bevrijdend toch?

Ook jij kunt zelf die stappen gaan zetten. Wil je weten hoe? Ik help je graag op weg.

 

Ik vertel je er alles over in mijn GRATIS e-book. Hierin leer je de 10 essentiële stappen om daadwerkelijk te zijn wie jij wilt zijn.

Ik deel niet alleen theorie met je.

Nee, bij iedere stap heb ik oefeningen opgenomen, zodat jij die stappen daadwerkelijk kunt zetten en zo écht kunt ervaren hoe het is als je jouw gewenste veranderingen hebt toegepast!

 

Wil jij ook dingen in je leven veranderen om daardoor die kloof te overbruggen tussen wat je wilt en wat je dagelijks ervaart?

Soms kunnen kleine stappen al heel veel impact hebben. Ik help je graag op weg! Download nu mijn GRATIS e-book 10 stappen op weg naar meer inzicht in jezelf en een gelukkiger leven!

 

Ontdek wat jouw leven prettiger maakt in 10 stappen

Wat als je jezelf toestaat om te onderzoeken waar jouw hart sneller van gaat kloppen?
Wat als je de stappen kent die leiden tot een prettiger leven?
En hoe zou het zijn als je die stappen daadwerkelijk gaat zetten?

- De stappen zijn gebaseerd op wat ik als coach in de praktijk tegenkom in de gesprekken met klanten
- Bij elke stap staan opdrachten om je te helpen de stappen daadwerkelijk te gaan zetten

 

Direct toegang tot het e-book?
Schrijf je in op mijn mailinglijst voor relevante informatie over dertigers en coaching & krijg het e-book cadeau!


Geen spam! En je kun je op ieder moment uitschrijven onderaan iedere mail.

Uiteraard borg ik je privacy. Kijk hier voor mijn Privacy Statement en Algemene Voorwaarden

PS: Natuurlijk zijn er ook mensen die vol passie willen vertellen over hun werk. Dat is super mooi. Maar bij deze doe ik graag de oproep om wat creatiever te zijn als je iemand voor het eerst ontmoet. Wat wil je echt van die persoon weten? Je kunt bijvoorbeeld vragen wat hij of zij leuk vindt om te doen in zijn vrije tijd. Je zult zien dat je een ander gesprek krijgt, op een veel dieper niveau. Zo leer je iemand echt kennen en je hebt nog een interessant gesprek ook!

x

Kies zelf jouw gebruikservaring!
Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie laten zien via video's en social media.
Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacy statement.

Ik accepteer Ik weiger Privacy statement