fbpx

De afgelopen maanden stond onze hele maatschappij in het teken van Corona. Thuiswerken, de kinderen thuis van school, sport ging niet door, geen bezoek aan familie en vrienden. We waren in het begin van de corona-crisis helemaal op ons eigen gezin aangewezen.

Een bijzondere tijd. Genieten van de rust en meer tijd met elkaar enerzijds, een uitdaging qua timemanagement anderzijds. Want het werk ging (meestal) toch door, ouders moesten hun kinderen helpen met het schoolwerk en de kleine kinderen mochten niet naar de opvang en waren dus ook thuis. 24/7 op elkaars lip. Zie dan alles maar eens te managen. Het was voor veel jonge gezinnen een flinke kluif.

Deze periode gaf ook stof tot nadenken en tevens de tijd om na te denken. Over wat we nou precies willen met ons leven en hoe we onze tijd tot voor kort doorbrachten. Over hoe we de wereld inrichten met elkaar en hoe we er een betere plek van kunnen maken?

In het voorjaar kreeg ik extra klanten. Moeders die al veel langer niet meer op hun plek zaten op het werk, maar toen inzagen dat er echt iets moest veranderen. Toen was de tijd om te investeren in jezelf! En er waren ook veel meer moeders die besloten om nu eindelijk hun eigen bedrijf te beginnen. Dit is de tijd om het roer om te gooien!

Want toen werd nog meer zichtbaar hoeveel vrijheid, flexibiliteit en balans waard zijn. Hoe fijn het is om online te kunnen werken, vanuit huis. Hoe fijn het is om werk en gezin te kunnen combineren zoals jij dat wilt. Hoeveel extra het je geeft als je doet wat je leuk vindt, waar je blij van wordt en waar je goed in bent. Werken in jouw zone of genius. Dat je jouw missie gaat leven en op jouw manier de wereld mooier maakt.  Dat je werkt wanneer je wilt, met wie je wilt, hoe je wilt en waar je wilt. Jij in de regie!
Autonomie als belangrijkste waarde waarin jouw authenticiteit leidend is.

Ik weet ook dat heel veel moeders de afgelopen periode steeds meer zijn gaan dromen van hun eigen bedrijf. Van de vrijheid, flexibiliteit en balans. Ik weet ook dat het bij velen nog bij dromen is gebleven. Dat ze twijfelen. Is dit het juiste moment om mijn bedrijf te starten? Moet ik wel mijn zekerheden opzeggen? Kan ik het wel? Krijg ik wel klanten? Ben ik wel een ondernemer?

Heb jij de afgelopen maanden ook getwijfeld om te starten met je bedrijf? Misschien heb je er wel over gesproken met je familie en vrienden. Hebben die gesprekken je wat opgeleverd of werd het alleen maar waziger? Tenzij ze zelf ondernemer zijn, maar meestal zijn familie en vrienden op dit vlak geen beste raadgevers. Vaak wordt je (onterecht) ontmoedigd, ingegeven door angst van de ander. Uiteraard met de wens jou te willen beschermen, maar angst is vaak een slechte raadgever. Volg liever je intuïtie en je eigen kracht. En spar met mensen die je echt verder kunnen helpen; andere ondernemers. Er is namelijk een groot verschil tussen nee-zeggen vanuit angst of nee-zeggen vanuit visie.

Want er komt heel wat kijken bij het nemen van de juiste beslissing. Het is een heel proces. Een proces wat uiteindelijk altijd draait om commitment aan jezelf en aan je plannen. Hoe serieus ben je? Hoe graag wil je ervoor gaan? Wat is het je waard? Blijf je liever aan de zij-lijn staan of durf je het speelveld te betreden?  

Heb jij moeite met beslissen? Wil je graag voor jezelf beginnen, maar voel je nog weerstand en twijfels? Twijfel brengt je nergens! Mijn hulp wel. Ik heb concrete en heldere stappen voor je of en hoe jij een Mom in Business wordt.

Kun jij hulp gebruiken van een mompreneur die weet wat er nu in je hoofd omgaat en die zelf alweer jaren verder is? Zelf moeder van drie en haar eigen bedrijf heeft?  Die vele stappen in het ondernemen heeft gezet en inmiddels meer dan 1000 coachuren op haar naam heeft staan?  

Vraag dan een gesprek met Paula aan en/of download het e-book: “In 10 stappen een Mom in Business”.

Wil jij ook meer vrijheid, flexibiliteit en balans met je eigen bedrijf?

Vraag dan hier het e-book
"In 10 stappen een Mom in Business"
 aan!
Ik wil ook tips ontvangen over het moederschap & ondernemen
& ontvang NU het e-book cadeau!

Geen spam! En je kunt je op ieder moment uitschrijven onderaan iedere mail.
Uiteraard borg ik je privacy. Kijk hier voor mijn Privacy Statemenen Algemene Voorwaarden

PS: Met het Ondernemersprogramma Moms in Business help ik moeders met ambitie om vanuit hun authenticiteit een winstgevend bedrijf op te bouwen, door hard skills, soft skills en het ondernemerschap te integreren in het ondernemen!
Méér energie, klanten, winst en vrijheid!

Meerdere keren per jaar start er een groep Moms in Business!


Wil je nog meer tips ontvangen? Kom dan ook bij de Moms in Business Facebookgroep en volg me ook op Instagram.
Naast het delen van tips en ervaringen, geef ik ook online trainingen. Je bent van harte welkom!

x

Kies zelf jouw gebruikservaring!
Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie laten zien via video's en social media.
Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacy statement.

Ik accepteer Ik weiger Privacy statement